9,3
1.707 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.707 beoordelingen - Powered by TNS

Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar.

Trinet Olivier (Heinkenszand)
26-11-2020

Goede service en netjes geholpen,

r lokerse (lewedorp)
26-11-2020

Goed garagebedrijf, behulpzaam, vriendelijk, komen afspraken na en je kan altijd even binnenlopen om wat te vragen. Er is geen beter garagebedrijf! Super hoop nog lang klant bij jullie te blijven.

M.Molhoek (Goes)
26-11-2020

Goede service en klantvriendelijke bediening. Hier ben je nog klant en geen nummer.

Jaimi Van Leemput (Lamswaarde)
26-11-2020

Zeer vriendelijk en deskundig. Je word altijd netjes en met open armen ontvangen.

Monique van t Westende
19-11-2020

Personeel is altijd (ja, ècht altijd) correct, duidelijk, vriendelijk, open! Geen fratsen, dat stel ik op prijs.

Mariska (Oude Tonge)
19-11-2020

Goede service, kennis van zaken, duidelijke uitleg en eerlijke prijs.

E. Van Haren (Zierikzee)
19-11-2020

Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Er wordt met je meegedacht en dat geeft een goed gevoel.

Anita van der Klip (Middelburg)
19-11-2020

Super garage, vriendelijk, goede service. Gewoon erg tevreden.

Paul Corbijn (Vrouwenpolder )
19-11-2020

Hele fijne garage.

jack bomer (arnemuiden)
19-11-2020

compleet bedrijf, alles klopt, klantgericht, goede info en afspraken.

Dhr. H. Swartjes (Biggekerke)
19-11-2020

Fijne zaak, prettige mensen, goede service.

Thijs van Wijk (Vlissingen )
19-11-2020

Ik heb jarenlange ervaring met het bedrijf en ben altijd uitstekend geholpen. Top!

Mevr. J. Hoogendijk (Kortgene)
19-11-2020

Fantastische nieuwe Yaris Hybride, prachtig in parelmoer wit! Geweldig geholpen en begeleid door de verkoper. Je voelt je hier altijd welkom. Aan de balie, de werkplaats, overal. De koffie staat altijd klaar. Het zakelijke is perfect in balans met het persoonlijke. Een groot compliment voor Toyota en al zijn medewerkers.

L.Weeland (Vlissingen)
16-11-2020

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.

Patrick Van Geystelen (Driewegen )
12-11-2020

Net zo degelijk als het merk Toyota.

J.S.M.Bunskoek (Zierikzer)
12-11-2020

Ik voel mij welkom bij autobedrijf de Jonge.

Elly Enis (Middelburg)
12-11-2020

Uitstekende service, vakmanschap, klantvriendelijkheid. Het voelt altijd weer als thuiskomen.

Marie-Louise v.d. Berg (Kruiningen)
05-11-2020

Het is een zeer goede garage die open en eerlijk handelt en ook het belang van de klant zeer hoog in hun vaandel hebben staan.

P.Schrier (Hansweert)
05-11-2020

Er wordt meegedacht aan oplossingen en er wordt een uitstekende service geboden. Ben heel tevreden.

L.van der Kraan
02-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Je wordt er zeer goed geholpen.

Dhr E Ivens (Vlissingen )
30-10-2020

Mijn ervaring is dat er behulpzaam en vriendelijk geholpen wordt.

Cora (Zoutelande)
30-10-2020

Altijd vriendelijk en goede service.

Dhr. van Liere (Hoogerheide)
29-10-2020

Goede service.

M. Van Pagee (Goes)
29-10-2020

De klantgerichte aandacht.

Rudolf van Driel (Lewedorp )
29-10-2020

Altijd tevreden waar ik met een vertrouwd gevoel naar toe ga met onze toyota.

guler cetin (middelburg)
29-10-2020

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

H F stobbelaar (yerseke)
23-10-2020

Uitstekende services.

Bert Kooiman (Goes)
22-10-2020

De mensen die hier werken hebben "Hart" voor de zaak. Ze zijn erg vriendelijk en op vragen geven ze een bevredigend antwoord. Ze komen de afspraak na, en geven tijdig bericht wanneer de auto een beurt nodig heeft.

Mevr. Rammeloo (Terneuzen)
22-10-2020

Prettige en correcte behandeling en afspraak is afspraak. Er wordt altijd gedaan wat er aan de auto gedaan moet worden. Ik voel me welkom als cliént en word met respect te woord gestaan.

Simon Wisse (Vlissingen)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.