9,3
1.922 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.922 beoordelingen

Goede service. Vriendelijk personeel, goede service.

H.M. K
24-11-2022

Zeer klantvriendelijk Zeer klantvriendelijk en komen afspraken goed na met uitstekende service

J.J. Matthijsse
24-11-2022

Je wordt erop een prettige en fijne manier geholpen. Zeer tevreden.

Toyota eigenaar
22-11-2022

goede service staan altijd voor je klaar al jaren ,vriendelijk en leuk personeel ben zeer tevreden al vele jaren

W. V
10-11-2022

Vriendelijk en deskundig Een bedrijf waar je je welkom voelt. Ze hebben ook meteen tijd voor je en reparatie/onderhoud wordt snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Bert
04-11-2022

Na 3 dagen van de servicebeurt in Vlissingen was het nodig om de startaccu te laten vernieuwen in Maastricht, na 6 jaar is het nodig om deze te vernieuwen.

Toyota eigenaar
03-11-2022

Fantastische service en vakwerk Jaarlijks onderhoud en apk nodig voor mijn tweedehands Toyota. De service is ontzettend goed en het onderhoud wordt altijd vakkundig en perfect uitgevoerd. Als ik mijn auto ophaal voelt het alsof ik een cadeautje krijg. Je merkt dat ze met zorg voor je auto zorgen. Factuur werd toegelicht en resultaten van de apk ook. Personeel neemt de tijd voor je, luistert goed naar je vragen/twijfels en geeft goed advies. Als ik een nieuwe auto zou moeten kopen doe ik dat absoluut hier! Ik vertrouw volledig op de kennis van Toyota de Jonge!

Toyota eigenaar
28-10-2022

Een beurt bij de Jonge Tevreden met service, bejegening en accuratesse tijdens beurt. Tijdens mijn onderwijstijd was mijn adagio; "wie zeurt krijgt een beurt". Bij de Jonge hoef je niet te zeuren om een beurt.

A.M.J. de Bourgraaf
25-10-2022

Onverwacht plezierige ervaring Ik ben niet zo van de merkdealer. Altijd bang dat de rekening wordt opgeklopt. Dat was zo bij de Toyota dealer Louwman in Roosendaal waar ik mijn auto kocht. Die auto had ook een sierlijst waar de verf vanaf kwam. Ik vond slecht gespoten maar volgens de dealer was het steenslag. Geen garantie. De medewerker zou opvragen wat overspuiten zou kosten. Nooit meer wat van gehoord. Wel gedoe over de opgefokte rekening. Bijna was ik voor €200 bij de neus genomen. Ik dacht zie je wel, daar is weer zo’n merkdealer. Ik ben er nooit meer heengegaan. Nu moest mijn auto onlangs weer voor een beurt. Ivm garantie op het hybridepakket durfde ik niet naar de garage om de hoek. En ben ik met enige aarzeling naar de Jonge in Goes gegaan. En ik moet zeggen dat ik daar aangenaam ben verrast. Het maken van de afspraak ging al heel prettig en goed. Leenauto was geen probleem en gratis. Een gloednieuwe Toyota kreeg ik mee. Mijn auto was over de KMS voor de beurt heen en ik verwachtte een extra dure beurt. Helemaal niet, voor minder dan €300 zou het worden opgelost. Als er tenminste geen gekke dingen werden gevonden. En waarachtig, in de loop van de middag mocht ik m ophalen. Kosten nog onder de €300. Niks bijzonders gevonden. Ik werd nog even aangesproken op de afbladderende verf op de sierlijst. Dat zag de man van de receptie als een slecht gespoten bumper na een schade van vroeger. Hij zou voor me navragen wat het evt zou kosten. En twee weken later kreeg ik een keurig telefoontje met een prijs. Ik vond dat wat duur. Geen probleem, ik moest maar eens kijken of ik het ook zelf kon met een spuitbus. Prima advies. Lang verhaal maar de Jonge in Goes is een autobedrijf dat betrouwbaar is. Ze hebben aan mij een nieuwe klant gewonnen. Huib van de receptie: prima gedaan. Bedankt.

Albert Schuurmans
21-10-2022

Een tevreden klant Goede afspraken en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
13-10-2022

Toyota eigenaar
07-10-2022

Prima service

J. L
06-10-2022

Pro actieve service en ontvangst Aangenaam ontvangst Goede uitleg service en tijdsbestek benodigd. Alternatief voor vervoer bv een fiets om de tijd te doden. Of een gezellige koffietafel met krant en fruit of glad water naar believen.

A.J.A. Severs
24-09-2022

In een woord prima Bedankt medewerkers van toyota de Jonge ga zo door . Een heel tevreden klant

E.A.M. G
12-08-2022

Heel fijn bedrijf Goede service, fijne mensen die er werken .

J.H
03-08-2022

zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst. goed geholpen, aardige mensen, top service.

W. M
30-07-2022

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goede service Een zeer goede garage met goede service en super medewerkers . Zeer tevreden en Toyota zijn prima auto's nooit anders gehad en wil ook niets anders .

J.J. R
19-07-2022

Toyota eigenaar
08-07-2022

Altijd goede service Vriendelijk personeel en goede service.

B. M
30-06-2022

Goede en fijne Service Tevreden met de goede, persoonlijke en vriendelijke service naar hun klanten toe. Fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto.

M. O
21-06-2022

Super bedrijf De service ie er top en de medewerkers zijn super vriendelijk en heel professioneel

P.J.D. Van Geystelen
16-06-2022

Al jaren bijzonder tevreden Sinds 2011 na de aanschaf van onze 1eToyota het onderhoud laten uitvoeren door deze dealer, altijd bijzonder vriendelijk en goed ontvangen. Alsof je thuiskomt. Altijd de beschikking over een leenauto of -fiets of zelfs gehaald en gebracht naar mij werk. Dit zonder extra kosten. Uiteraard zijn we ook over de uitvoering van de werkzaamheden tevreden. Dit alles is een reden om Toyota te blijven rijden.

M.L. v.d. Berg-van Hulten
10-06-2022

Prima garage! Uitstekende service en vriendelijk personeel, ook al heb ik een wat oudere auto.

Eigenaar Prius 2, fantastische wagen.
09-06-2022

Super Alle medewerkers van telefoniste tot monteur kortom iedereen is super gemotiveerd

Rinus van de Ketterij
08-06-2022

Goede service Fijne garage, er wordt mee gedacht en zelfs op je portemonnee gelet. Een fijne garage waar je goed als alleenstaande naar toe kan gaan.

M. M.
02-06-2022

Mooi en schoon bedrijf doen wat ze doen

J. De visser
01-06-2022

Goede service top Zeer tevreden ook het contact met de dealer

P. K
12-05-2022

Goede service, met vriendelijk personeel.ik Ik ben, zoals altijd, zeer tevreden met autobedrijf de Jonge te Vlissingen. Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan en uiteraard wordt je auto goed en professioneel behandeld. En duidelijkheid wat er eventueel bij een beurt aan schort. Conclusie (nogmaals) : ZEER tevreden

H.M. P
02-05-2022

Super service Zeer tevreden de service is uitstekend.

R.A.C. J
28-04-2022