9,3
1.802 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.802 beoordelingen - Powered by TNS

Aardig, vriendelijk en komt gemaakte afspraken na.

L. de Rijke (Vlissingen)
09-04-2021

Klantvriendelijkheid.

Ad van Liere (Goes)
07-04-2021

Ik ben in het verleden naar tevredenheid geholpen, en te woord gestaan, hartelijk dank.

David de Visser (Krabbendijke)
07-04-2021

Alles gaat als afgesproken en het is een prettig bedrijf.

BEE Dubelaar -BjörkNiruwr (Nieuwerkerk)
07-04-2021

Al jaren is Toyota de Jonge mijn dealer. Tot volle tevredenheid. Vriendelijke mensen, correcte afhandeling van de service beurt. Afspraken komen ze altijd correct na. Tijden enz. Als het lang duurt een “leenauto “ zonder problemen. Niets dan lof over deze dealer! Chapeau ??

R.Milhous (Goes )
07-04-2021

Ik ben sinds ik mijn auto daar gekocht heb en laat onderhouden altijd heel tevreden. Mijn man deed dat altijd, maar sinds hij dood is moet ik dat zelf doen en dat vind ik geen gemakkelijke opgave. Maar de heren aan de receptie zijn altijd heel voorkomend en vriendelijk tegen mij. Ik kan al mijn vragen kwijt en altijd de tijd om het mij uit te leggen. Op mijn vorige adres, woonde een van de heren receptie ook in die wijk en dan kon ik mijn auto bij deze man voor de deur zetten, sleutel in de bus en de volgende dag bracht deze medewerker de auto bij mij thuis. Dat is een topservice!! Ik spreek natuurlijk vanuit mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Hennie de Klerk-Termorshuizen (Goes)
07-04-2021

Goed autobedrijf en altijd eerlijk in prijsopgave.

a/ p/ eijke (goes)
07-04-2021

Prima service zoals altijd. Ontvangst receptie is goed, vriendelijk en klantgericht.

M Kamperman (Goes)
07-04-2021

Prima bedrijf waar contact met klanten en de geleverde service/onderhoud perfect zijn.

Pieter W. Harwijne (Middelburg)
07-04-2021

De medewerkers van De Jonge leveren goede service, zijn vriendelijk, denken mee en leveren goed werk.

Sjaak Sommeijer (Ovezande)
01-04-2021

Goede service. Betrouwbaar. Vriendelijk. Eerlijk.

M. De Wild
01-04-2021

Vakbekwaam en vriendelijke monteurs.

A. Pekaar (Yerseke)
30-03-2021

Prima service, vriendelijke mensen, afspraken worden uitgevoerd. Ben nu 20 jaar klant bij Autobedrijf de Jonge (Goes). In deze periode alleen positieve ervaringen met dit bedrijf. Dus: aanrader!

P.M. Bruijning (Goes)
26-03-2021

We worden altijd heel prettig geholpen.

Adri Vermeulen (Middelburg)
26-03-2021

Prettig bedrijf, goede communicatie en aardige betrokken mensen.

Mevr. Dees (GOES)
25-03-2021

Gewoon een goede garage met duidelijke communicatie en afspraken. Een leenauto is altijd beschikbaar mits tijdig afgesproken. Een auto is voor mij noodzakelijk. De prijs is secundair.

Hendrik Andi Ganjoe
23-03-2021

Goede, klantgerichte service bij aankoop en onderhoud gedurende meer dan 20 jaar.

Mgr Dirk van Leeuwen (Antwerpen/Middelburg)
18-03-2021

Alles is goed en correct uitgevoerd.

Wim Hoogesteger (‘s-Heerenhoek)
18-03-2021

Klantvriendelijk en deskundig.

Dhr. E.R. Nieuwland (Kapelle)
18-03-2021

Een betrouwbare dealer met goede service en vakbekwaam onderhoud.

dhr. Hans Selders (Middelburg)
18-03-2021

Hele vriendelijke staf en goede uitvoering (!!!) maar de communicatie was niet zo goed, wist niet hoeveel werkzaamheden kostten en kon niet afrekenen direct bij het ophalen van de auto.

M B
16-03-2021

Uitstekend garagebedrijf, prima service, denken mee, prima kwaliteit van de werkzaamheden en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden.

Piet Davidse (Goes)
16-03-2021

Goede service, prettige mensen.

André Lokerse (Kapelle )
16-03-2021

Een garage die mij opbelt dat ik moet komen voor een beurt en als er onvoorziene reparaties zijn mij eerst op bellen. Dit is nog niet gebeurd bij deze Auris, maar bij de vorige wel. Ook dat er altijd een auto voor mij klaar staat om naar huis terug te rijden. Ik ben uiterst tevreden over mijn auto en ook de garage. Leuk dat er altijd een rolletje pepermunt in ligt. Ik heb geen contact met de garagemedewerkers, omdat alles goed was.

Mevr.Van Eijk- de Jong (Kapelle)
16-03-2021

Zowel bij de receptie als bij de werkplaats werken vriendelijke en kundige medewerkers(sters). Alle afspraken worden via de mail tijdig bevestigd en nagekomen. Extra informatie wordt over de uit te voeren werkzaamheden toegestuurd via de mail! De jaarlijkse kosten blijven ruim binnen het budget. Kortom: prima auto en prima garage!

Dhr. L. Lok (Vlissingen)
16-03-2021

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd. Als er bijzonderheden zijn word je eerst gebeld. Helemaal tevreden.

Mevr. A. Kievit
16-03-2021

Klantvriendelijk, voor de klant mét de klant.

Roeting
16-03-2021

Betrouwbare garage leveren goed werk.

Dhr. de Visser
16-03-2021

Ze helpen je zeer vriendelijk doen wat je vraagt en luisteren goed naar je.

Henk Wessels (Middelburg)
08-03-2021

Zeer tevreden over zowel verkoop als werkplaats personeel.

A.ML. (André) Rijk (Goes)
05-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.