9,3
1.836 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.836 beoordelingen

Goede service top Zeer tevreden ook het contact met de dealer

P. K
12-05-2022

Goede service, met vriendelijk personeel.ik Ik ben, zoals altijd, zeer tevreden met autobedrijf de Jonge te Vlissingen. Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan en uiteraard wordt je auto goed en professioneel behandeld. En duidelijkheid wat er eventueel bij een beurt aan schort. Conclusie (nogmaals) : ZEER tevreden

H.M. P
02-05-2022

Super service Zeer tevreden de service is uitstekend.

R.A.C. J
28-04-2022

uitermate klantvriendelijk en betrouwbaar

J.P. VAN DE VELDE
15-04-2022

Goed geholpen Erg tevreden, afspraak is afspraak. Vriendelijke medewerkers, prettig bedrijf om te komen.

Geluk
14-04-2022

Toyota eigenaar
08-04-2022

Een prettig bedrijf! Een mooi bedrijf, personeel met kennis, erg klantvriendelijk. Een prettige ervaring, waar ik ook nog eens een super mooie auto aan heb overgehouden. Hartelijk dank!

Toyota eigenaar
07-04-2022

Blijft perfect En weer tot volle tevredenheid voor beurt en apk voor auto geweest. Extra werk werd keurig over gebeld. Vriendelijk, service gericht, betrouwbaar, betaalbaar. Al vele jaren tevreden klant

W. Craanen
31-03-2022

Heel betrouwbaar. Nooit problemen met de auto is wel wat waard.

Toyota eigenaar
25-03-2022

Prima service Onlangs een gebruikte wagen aangeschaft waarbij bij de aflevering nog wel wat aan te merken viel. Hoewel je dit natuurlijk niet wilt, kan het gebeuren. Gelukkig heeft de Jonge dit ruimhartig opgelost waardoor wij nu weer helemaal tevreden zijn en het vertrouwen in de Jonge hersteld is. Hulde aan de medewerkers welke ons geduldig hebben aangehoord.

M. V
18-03-2022

Goede service Auto keurig terug gekregen en kan weer een jaartje veilig rijden.

SvdP
17-03-2022

Goede service, persoonlijke benadering Prettige en kundige receptionisten. Werkplaatspersoneel kundig en vriendelijk. Altijd bereid om meer te doen dan het strict nodige.

dlw
17-02-2022

Alles was duidelijk en het klopte! Afspraak maken was simpel. De tijden klopten, de werkzaamheden ook. Kortom: zeer tevreden!

J.F. Schouten
16-02-2022

L.C. B
03-02-2022

Goede service, fijn contact Ik ben heel tevreden met de service en het contact met het personeel van De Jonge

T.F. R
03-02-2022

Great service and nice cars Very happy To buy my new car here . Friendly and helpful without any pushiness . Overall a garage that gave me confidence to buy a car that suited me well . Thankyou .

Toyota Owner
14-01-2022

Ik ben erg tevreden over de behandeling van de garage.

J.F. D
29-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk Wat is dit toch een fijne garage. Altijd vriendelijk en (voor mij) het meest belangrijke, betrouwbaar.

Erik Dijselijnck
22-12-2021

Super service! Toyota de Jonge (Wesley) heeft mij heel goed geïnformeerd over de auto die ik wilde kopen. (Toyota Yaris Cross) Bij de aflevering was de uitleg heel duidelijk en de app werd voor mij geïnstalleerd.

Hanny van Langevelde
21-12-2021

goede service en communicatie, fijn bedrijf

v Damme
16-12-2021

Top dealer/verkoper Wij zijn erg goed geholpen, rustige uitleg en er wordt meegedacht. Goede prijs, kwaliteit verhouding.

C. K
11-12-2021

Toppie Ik ben vol lof over het totaal plaatje, auto en dealer.

D.J. D
11-12-2021

Al jaren een dik tevreden klant

Toyota eigenaar
07-12-2021

Erg klantvriendelijk. Altijd vriendelijk personeel, erg duidelijk in overleg, betrouwbaar vervoer.

M.K. D
09-11-2021

Een super goede service Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf

D.J. Vd Kasteele
02-11-2021

Klant
26-10-2021

Prima service, eerlijke prijs De mensen zijn altijd vriendelijk, doen wat ze beloven. Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren met duidelijke rapportages naderhand. Zeer tevreden met onze 2 hybride Toyota’s en het onderhoud is bij deze garage in kundige handen.

E V
21-10-2021

goed geholpen goed geholpen.

W. V
20-10-2021

Goede service en altijd vriendelijk

W. V. S
15-10-2021

Word mee gedacht aan goede oplossing en kosten Een fijne receptie en magazijn personeel

L.J. V
08-10-2021