9,3
1.769 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.769 beoordelingen - Powered by TNS

Alles tiptop geregeld in 1 keer, een 10 en een griffel.

J.F. Nieuwenhuize (Yerseke)
14-05-2021

Zeer sympathi ek personeel. Goede voorlichting omtrent onderhoud. Naleven van de afspraken en uiteraard goed onderhoud.

Bertus Koek (Kruiningen)
14-05-2021

Duidelijk en informatief, goede service, kundig en vriendelijk personeel.

R vdr Velden (Goes)
14-05-2021

Prima garage. Goede service. Staan altijd voor je klaar.

J.A. Meijndert (Middelburg)
14-05-2021

Ik kom er al plusminus 35 jaar.

L van der Veer
12-05-2021

Fijne mensen, in de garage en ook bij de receptie. Je bent altijd welkom daar.

M. Vermeulen (Kwadendamme )
12-05-2021

Betrouwbare service. Open en eerlijke communicatie. Klantvriendelijk en bereid mee te denken in oplossingen!

Kim (Kortgene )
12-05-2021

Een heel correcte dealer, snel, goed uitgevoerde onderhoudshandelingen, goede informatie, vriendelijk, goede afspraakmogelijkheden.

Eric de Roo (Middelburg)
12-05-2021

Ik word daar altijd snel correct en vriendelijk geholpen en dat is erg prettig. Volledig tevreden!

Mevr. L.Rijsdijk- de Poorter (Hansweert)
07-05-2021

Erg prettig bedrijf waar je prima afspraken mee kunt maken. Werkt allemaal erg prettig en relaxt!

Harry Stapel (Goes)
05-05-2021

Ik was thuis in quarantaine van wegen corona, mijn zusje heeft mijn auto gebracht en gehaald alleen was ze de pincode van onze pas vergeten, de receptie was zo vriendelijk om de factuur mee te geven voor ons om af te rekenen.

Arjen Blanksma (Vlissingen )
05-05-2021

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, informatief, betrokken en gewoon. Men gaf het idee/gevoel dat je er toe doet, niet alles vlug, vlug, men nam de tijd voor uitleg, stelde het team voor. Nooit eerder ergens meegemaakt!! En, natuurlijk, zeer goed product!!

R. vd Velde (Vlissingen)
05-05-2021

Deze garage heeft het voor mij. Warme uitstraling, gezellig en deskundig personeel. Goede service. Ben er zeer tevreden mee.

Henk Post (Vlissingen)
03-05-2021

Ik ben tevreden.

Harry Rentmeester (Goes)
30-04-2021

Goede service vanaf het maken van een afspraak tot de aflevering!

Johan Sies (Ouwerkerk)
28-04-2021

Goede service en goede uitleg.

c.j.aerens
28-04-2021

Kom er al jaren, fijne garage, kennen jou en je auto en geweldige koffie!

Arnold H.J.M. Verhagen (Krabbendijke )
28-04-2021

Goed geholpen van brengen tot ophalen wijkt niet af van Goes.

PietGilde (Middelburg)
28-04-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

Lennard (Goes)
28-04-2021

Contact, advies en uitvoering werkzaamheden tot volle tevredenheid.

J. J.van der Peijl (kapelle)
22-04-2021

Vriendelijk en deskundige medewerkers. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.

P.A. Dorst
21-04-2021

Je wordt altijd vlot geholpen, eventuele meerkosten/extra werkzaamheden worden altijd van te voren overlegd. Prettige ruimte waar je kunt wachten, er is altijd koffie, thee en een stukje fruit beschikbaar :-)

L. van Biemen
14-04-2021

Accuraat, kundig en zeer vriendelijk.

Jan Maranus (Westkapelle)
14-04-2021

Goede service, vriendelijk en snel.

A.H.S. van Iwaarden
14-04-2021

Autobedrijf de Jonge, Vlissingen heeft deskundig personeel, zowel aan de receptie als met de monteur is een goed contact geweest. Wat niet van tevoren of tussentijds is gemeld waren de prijzen van het totaal. De wachttijd van 1 uur werd 2 uur voordat de auto vrijgegeven werd, dat is jammer, maar er is genoeg om je niet te vervelen.

Gert (Middelburg)
14-04-2021

Altijd vriendelijk en gelijk helpen.

JP Paulusse (s'Gravenpolder)
09-04-2021

Al jaren klant tot volle tevredenheid.

Dirk van der Net (Scheveningen)
09-04-2021

Aardig, vriendelijk en komt gemaakte afspraken na.

L. de Rijke (Vlissingen)
09-04-2021

Klantvriendelijkheid.

Ad van Liere (Goes)
07-04-2021

Ik ben in het verleden naar tevredenheid geholpen, en te woord gestaan, hartelijk dank.

David de Visser (Krabbendijke)
07-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.