Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.494 beoordelingen - Powered by TNS

9 is omdat er dan nog altijd iets verbeterd kan worden, tot op heden is de afhandeling perfect.

Dhr. J. Farenhorst (Vlissingen)
12-02-2020

Fijn dat we bij Toyota De Jonge B.V. klant mogen zijn. De persoonlijke benadering van het personeel aan de receptie, de verkoop en soms ook de werkplaats vinden wij heel goed. Dat geeft ons vertrouwen. We hebben bij Toyota de Jonge B.V. alleen maar positieve ervaringen. Wat voor ons belangrijk is, is dat we de knop indrukken, de auto start en niet met pech langs de weg staan. Op tijd preventief onderhoud doen is dan belangrijk en Toyota de Jonge B.V. denkt hier mee mee.

Don van Riel (Burgh Haamstede)
12-02-2020

uitmuntende service en vriendelijk personeel

Cees vd Vijver (Goes)
07-02-2020

Prima service. Vriendelijk personeel.

Dhr. T. van Klooster (Goes)
05-02-2020

omdat ik zeer tevreden ben over de wijze hoe ik behandeld wordt. Alle zaken zijn correct afgewikkeld.

J.P.M. Miltenburg (Vlissingen)
05-02-2020

is een betrouwbare garage, pers. is geinteresserd in mens en auto.

Mevr. E.E. van de Water. (Zierikzee)
31-01-2020

Altijd een prima service en zeer klantvriendelijk!

Buijs (Goes)
29-01-2020

correcte behandeling

d joziasse (koudekerke)
29-01-2020

Ik ben zeer te vrede over deze Toyota dealer, de mensen zijn vriendelijk en duidelijk als er iets uitgelegd word.Kom al 29 jaar bij Toyota de Jonge dus dat zeg wel genoeg zou ik zegen .

A. Esser (Middelburg)
29-01-2020

Een keurig bedrijf, nette ontvangst, er is altijd koffie, kortom prima.

Kees Bimmel (Vlissingen )
29-01-2020

Omdat het bedrijf aan al mijn verwachtingen voldoet.

D.de Visser (Krabbendijke)
28-01-2020

Vriendelijk en behulpzaam

Huson (Oost Souburg)
24-01-2020

Fijne mensen die de moeite nemen oom te luisteren en mee te denken. Daardoor alleszins schappelijke onderhoudskosten. En een fijne vervangauto om alvast eens wat nieuws te proberen. Dit keer een Corolla hybrid met snufjes als een heads over display. Superrr.. leek wel een jetfighter!

Piet Germing (Kattendijke)
22-01-2020

Prima service, vriendelijke medewerkers

J (W. Rijstenbil )
22-01-2020

Prima garage, ik ben al 20 jr klant en ben zeer tevreden.Klantvriendelijk en deskundig!

Ria lameijn (Vlissingen)
22-01-2020

Zeer klantvriendelijk, wordt goed geholpen. Denken ook in mogelijkheden.

W. van der Ploeg
22-01-2020

Uitstekend bedrijf. Zeldzaam in deze tijd

Van de Rspe (S Gravenpolder)
17-01-2020

Correcte, vriendelijke behandeling. Duidelijke afspraken. Indien gevraagd duidelijke uitleg. Er wordt tijd aan je besteed.

Dhr. A.c Matsinger (Middelburg)
17-01-2020

Kom er al meer dan 25jaar naar volle tevredenheid

J.M.Herrebout (Vlissingen)
17-01-2020

Altijd een prima service Klantvriendelijke medewerkers

Paul Schipper (Kapelle )
15-01-2020

Kom er al jaren en ben er altijd correct geholpen en hou dit zo vol

Ron Greeven (Kamperland )
15-01-2020

Als ik iets heb met de auto kan ik altyd terecht ,word gelijk naar gekeken en meestal gelijk verholpen.Ben 75 jaar kan heerlijk rijden in mijn auto maar heb er totaal geen verstand wat er onder de motorkap zit !!Daarom ben ik blij met deze garage ,zou hem iedereen aanbevelen !!! Komen al 25 jaar in deze garage. Ik zag een medewerker op 8 Jan met Cadeau,s binnen komen en zei tegen hem (Dat had je niet hoeven te doen,voor een vaste klant van ongeveer 35 jaar) maar Hij liep lachend door!

BJ A van den Berg -Abbing (Vlissingen)
15-01-2020

Goede service, prijsopgave vooraf en duidelijke toelichting op de gedane werkzaamheden. Lekkere koffie en prettige werknemers, zelfs verkopers namen tijd voor een gezellig babbeltje.

Mevr R. Buuron-van der Poel (Putte)
15-01-2020

Gezellig, goede communicatie, fijne mensen

Kees van de Wege ('s-Gravenpolder)
08-01-2020

gewoon goed zoals het hoort

fam. karreman (goes)
08-01-2020

Zeer vriendelijke en kundige mensen, de locatie ligt alleen wat ver bij mij uit de buurt.

Mevr van der Wiel
02-01-2020

vriendelijk en behulpzaam personeel. Je krijgt het idee dat je altijd welkom bent.

greetje kerkdijk (goes)
30-12-2019

Goede service, vriendelijk personeel, luisteren naar wensen of wat er aan de hand is met de auto. Toppie.

Carolien
30-12-2019

In het geheel genomen alles correct en van hoog tot laag zeer vriendelijk. Dat wijst zeker op een goede werksfeer onder de mensen. Altijd alles op tijd gedaan, kortom een verdiende 10.

dhr. Verdonk M.j.
30-12-2019

Goede afspraken vooraf en tijdig informatie als tussendoor iets anders gedaan moet worden. Altijd tijd om iets uit te leggen en vriendelijk en correct in de omgang. Maakt niet uit of het nu om grotere of kleinere dingen gaat, of dat je voor een andere auto komt informeren.

Hans Borgs (Vlissingen)
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.