9,3
1.942 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.942 beoordelingen

Klant sedert 2006. 18 jaar klant zegt genoeg.

Toyota eigenaar
06-06-2024

Goede begeleiding bij aankoop nieuwe auto Door de goede en vriendelijke begeleiding bij de aankoop van mijn nieuwe yaris GR een zeer goed gevoel overgehouden dank hiervoor het is immers geen pakje boter wat je aanschaft en er werd uitstekend meegedacht

T. S
24-05-2024

Topservice hier! Vriendelijk en zeer behulpzaam, dat geldt voor alle medewerkers in Vlissingen, erg blij mee!

Bert H.
02-05-2024

Klant is nog klant en geen nummer , zeer persoonlijk ??

J S
23-04-2024

Topbedrijf Al jaren klant bij Toyota de Jonge en het is een erg klantvriendelijk Zeeuws bedrijf met goede service!

M.C. V
19-04-2024

GA zo door! Alles klopt bij Toyota de Jonge in Goes!

Toyota eigenaar
18-04-2024

Goede service Een perfecte service en zeer attent personeel

Toyota eigenaar
12-04-2024

Ik ben erg tevreden met de prima service en fijne contacten van deze Toyota garage

Toyota eigenaar
09-04-2024

De beste service! IK ben erg tevreden over de goede service en klantvriendelijkheid

Toyota eigenaar
06-04-2024

Een fijne, nette garage met deskundig en gezellig personeel. Gaat zo door.

H.M. P
05-04-2024

Top service in top bedrijf. Het is een prima bedrijf met heel aardige vakbekwame mensen waar je je Thuis’s voelt.

Toyota eigenaar
04-04-2024

Weer helemaal OK Zoals altijd was het onderhoud en de communicatie weer prima verzorgd.

Toyota eigenaar
04-04-2024

Zoals het hoort dus gewoonweg correct. Vriendelijk en dus gewoonweg correct.

Toyota eigenaar
22-03-2024

Klantvriendelijk Afspraken binnen het gestelde tijdvak gereed, zowel de receptie als de monteurs zijn klantvriendelijk ingesteld

Eddy
19-03-2024

Goede service, klantvriendelijk, duidelijk beschrijving werkzaamheden Zeer tevreden op alle fronten met deze garage!

M.J. V
12-03-2024

Prima service en klantvriendelijk deskundige verkoper

D. De Kok
12-03-2024

Goed onvangen Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd en alles is netjes en naar volle tevredenheid afgehandeld.

W. Brouwer
09-03-2024

Fijne en betrouwbare garage De dealer is accuraat en heeft ons goed op de hoogte gehouden vanaf de aanschaf tot levering. In de garage krijg je een welkom gevoel!

Marina
05-03-2024

betrouwbaar en goed bedrijf fijn betrouwbaar bedrijf ,nemen de tijd voor je bij kopen van auto ,maar ook bij onderhoudsbuurten of reparatie .goed bedrijf en vriendelijk en goed personeel. Mijn eerste toyota hybride gekocht ,top auto !

Toyota eigenaar
10-02-2024

Heel vriendelijk personeel en u wordt snel en vakkundig geholpen

A.M.L. R
08-02-2024

Toyota RAV 4 plugin hybrid bitone plus De auto rijdt fijn, zuinig en trekt schokvrij op dankzij de cvt. Fijne multi media alhoewel het even wennen is aan alle ingebouwde elektronica. Een goede service tijdens het aankooptraject en een korte levertijd vergeleken met hetzelfde type auto's.

AVP
31-01-2024

Goede service Zeer tevreden en vriendelijk en behulpzaam

W. V. S
25-01-2024

Goede dienstverlening, bestendig ervaren Prettige en persoonlijke ontvangst door receptiepersoneel en werkplaatsmonteurs. Altijd behulpzaam en voorkomend. Ook goede contacten met de directeur.

dlw
28-12-2023

De beste garage in de buurt Het is een prima garage , ik werdt een keer aangesproken door een man die vroeg naar mijn ervaring met mijn auto een yaris hybride en de service van de garage ik stak hun een pluim in hun achterste . Op mijn vraag zoekt u een nieuwe auto zei ik je moet een Toyota nemen een prima auto de man begon te lachen en bedankte me ,op mijn vraag of hij er werkte antwoorde hij lachend ik ben de eigenaar

P. D k
14-12-2023

De beste service! Ze zijn klantvriendelijk en deskundig

Toyota eigenaar
06-12-2023

Goede service en vriendelijk personeel Was voor een onderhoudsbeurt, werd op voorhand er op geattendeerd dat er een beurt nodig was via de mail en even daarvoor via de zelfde weg nogmaals aan de afspraak herinnerd. Wat mij betreft helemaal ideaal zo

M. C
10-11-2023

de service en advies van de Jong is altijd uitstekend , en de vriendelijkheid geeft een warme welkom..

R. Samson
09-11-2023

Een mooie herfstdag Dames en heren, het is prima gegaan met deze club, het kostte mij een rib uit mijn lijf, maar het was nodig....immers zacht heelmeesters maken stinkende wonden

Toyota eigenaar
08-11-2023

Prima service Vriendelijke en betrouwbare garage

Fam.t.sorgedrager
25-10-2023

Uitstekende service en eerlijk, goed advies Ik word altijd vriendelijk geholpen en de medewerker luistert aandachtig als er een probleem is met mijn auto. Als er tijdens het onderhoud iets naar voren komt word ik eerst gebeld om toestemming te geven en een kostenindicatie. Ze geven eerlijk, goed advies en zijn vooral duidelijk (geen onnodig vage vaktaal). De dealer geeft mij een goed en vertrouwd gevoel. Geen vraag, hoe klein ook: kom maar even langs, dan kijken we voor u. Ik kan hen alleen maar van harte aanbevelen!

Toyota eigenaar
13-10-2023