9,3
1.942 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.942 beoordelingen

super goede service Vriendelijke personeel ook de directeur van het bedrijf zal je altijd groeten, Goede monteurs schone werkplaats het is echt een top garage.

W.J. Geijs
20-09-2023

Eerste onderhoudsbeurt van de auto Zeer tevreden!

J.D. H
07-09-2023

Super deskundig Ik ben super tevreden over de deskundigheid en klantvriendelijke service bij deze dealer

Toyota eigenaar
01-09-2023

Inderdaad deze keer goede service Ik was nog steeds een beetje kwaad over wat mij bij de eerste service beurt was overkomen, ik hoop dat de volgende service beurt weer zal zijn als deze en dat ik mijn vertrouwen zo in de dealer krijg.

Toyota eigenaar
01-09-2023

P.M. M
15-08-2023

Zeer goede service Altijd tevreden en zeer goede dealer en vriendelijk

Toyota eigenaar
10-08-2023

Leenauto en informatie tijdens onderhoud. Leenauto was zeer goed en een duidelijke afspraak over brandstofverbruik. Geïnformeerd over vervangen startaccu binnen garantie.

J.K. de B.
04-08-2023

goede service Wij zijn erg tevreden over toyota garage de Jonge. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Nooit problemen. Onderhoudsbeurten altijd volgens afspraak.

J.J. de Ridder
25-07-2023

prettige behandeling bij aankoop prettige behandeling door de verkoper.Er wordt niets opgedrongen zoals extra's.Goed gevoel erbij.

Toyota eigenaar
22-07-2023

Alles wordt naar wens geregeld

M.M. N
20-07-2023

Al meer dan 10 jaar... Tevreden natuurlijk!

Toyota eigenaar
18-07-2023

H.M. D
16-07-2023

A.W. D
05-07-2023

Zeer betrouwbaar Tevreden met deze dealer

A.C. L
22-06-2023

Goede service. Na 45 jaar TOYOTA rijden nog steeds tevreden en blij met de goede service en aandacht voor de klant. En weer tevreden over mijn nieuwe TOYOTA YARIS CROSS.

L.van der V.
22-06-2023

tja, goed is toch goed!¡!!!!

A.E.G. K
21-06-2023

Toyota eigenaar
15-06-2023

B. P
13-06-2023

Goede service Ben erg vriendelijk ontvangen en onderhoud en APK is naar te vredenhrid uitgevoerd. Je word nog als klant ontvangen en behandeld Ga zo door

John W
03-06-2023

Vertrouwd Bedrijf. Kom al jaren lang bij de fa. de Jonge, is gewoon een vertrouwd en eerlijk bedrijf, vriendelijk personeel, nog nooit een klacht gehad, Top.

A.H.F. R.
25-05-2023

Prima bedrijf Het beste autobedrijf dat ik sinds ik auto rij ( 1968) heb gehad.

M S
25-05-2023

Je voelt je thuis

J. S
17-05-2023

Al ongeveer 20 jaar vaste klant en nog steeds tevreden zie boven

P. G
05-05-2023

A. L
05-05-2023

Super service. Maar ook de proefrit was super,zolang rijden als ik wil. Geen druk maken. En samen nadenken hoe de beste manier is om te financieren. Super service en goede kwaliteit

Daniela
04-05-2023

Te gast bij autobedrijf de Jonge Je krijgt hier het gevoel nog dat de klant koning is. Beurt vlot en vakkundig uitgevoerd.

J. H
21-04-2023

Heel tevreden! Na het besluit om Toyota te gaan rijden ben ik via internet bij Toyotagarage De Jonge B.V. terecht gekomen. Na het invullen van het contactformulier ben ik binnen het uur terug gebeld voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tijdens de afspraak kwam alle informatie overeen met de informatie die ik op de website van Toyota had gevonden. De verkoper kon al mijn vragen over drie verschillende modellen direct beantwoorden en ook het maken van een proefrit was geen enkel probleem. Ik heb zelf later telefonisch contact op genomen voor een tweede afspraak om tot de aankoop over te gaan. Na de aankoop bleef Toyotagarage De Jonge B.V. actief betrokken bij mij als koper door contact met mij op de nemen over de vorderingen van de bouw van de auto en toen deze bij de garage afgeleverd was. Ik heb nooit eerder een filmpje van een verkoper ontvangen die voor mijn 'ingepakte' auto staat en via een videoboodschap vermeld dat de auto al helemaal klaar staat om opgehaald te worden. Een erg leuke aanpak van Toyotagarage De Jonge B.V.! Na de aanschaf en het ophalen van de auto ben ik gebeld door de verkoper om te vragen of alles naar tevredenheid is en of ik nog vragen had over de auto. Een multimediavraag kon direct aan de telefoon beantwoord worden en voor de andere vraag (ook entertainmentsysteem-auto android gerelateerd) kon ik langskomen om er even samen naar te kijken. Van alle autogarages en dealers waar ik auto's heb gekocht is Toyotagarage De Jonge B.V. er wel een die met kop en schouders boven de rest uit steekt.

Boot
19-04-2023

Goede service, klantvriendelijkheid Ik ben super tevreden met de service, de klantvriendelijkheid en het luisteren naar wat je wil. Denken mee in de mogelijkheden en geven advies waar je iets mee kunt, zodat je een passende overweging kan nemen

Toyota eigenaar
06-04-2023

Goede kwaliteit en vriendelijke mensen Onderhoud en reparatie altijd goed uitgevoerd. Prettige wacht gelegenheid.

Toyota eigenaar
30-03-2023

G.E. H
24-03-2023