9,3
1.836 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.836 beoordelingen

Er is geen betere Wat geldt voor een Toyota is ook op de Jonge van toepassing, we hadden ons geen betere dealer kunnen wensen

Peter&marjon
01-10-2021

Goed Correcte dealer en vriendelijk personeel. Maar ze hebben het merk ook mee.

H.J. Laan
28-09-2021

servies /onderhoud zeer tevreden met de dealer... goede begeleiding en komt de gedane afspraken na... zeer professioneel...

R. Samson
19-09-2021

Nemen alle tijd voor je Zeer vriendelijke dealer, geen vervelende verkoop technieken.

C-HR Familie
16-09-2021

Service en kwaliteit zijn een garantie Toyota is kwalitatief een top merk ! Als verlengstuk daarvan, geeft Toyota de Jonge dezelfde service en helpt men de klant met deskundigheid en vriendelijkheid.

A.F. Wisse
14-09-2021

Top service bij Toyota de Jonge Goes Zeer professioneel, vriendelijk team!

J R
04-08-2021

Super service Vanaf het eerste moment prima geholpen. Eerlijk verhaal. Ze smeren niks aan. Duidelijk over de leverdatum ed. De auto was er zelfs 1,5 maand eerder dan in eerste instantie de bedoeling was. De aflevering was prima. Leuk berichtje de avond vooraf. Nette uitleg over de auto. Wat ook super was, hij stond met een volle tank op ons te wachten. Ik beveel toyota de jonge van harte aan

P.W. M
03-08-2021

Een fijne garage die een uitstekende kwaliteit levert en altijd meedenkt met de klant.

Arnold van den Berge (Goes)
15-07-2021

Ontvangst is uitstekend en vriendelijk (er stond zelfs ongevraagd een leenauto klaar), evenals de uitvoering van de werkzaamheden en de informatie over de verrichtte werkzaamheden.

Jan Koole (Middelburg)
15-07-2021

Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze denken met je mee voor een oplossing.

Mevr. Schoenmakers
15-07-2021

Eerlijke, betrouwbare garage waar je als klant behandeld wordt. Vakkennis en ook een vriendelijk gesprek vindt je hier. Kortom: altijd fijn om hier te komen. Zeker de moeite waard om een half uur te rijden naar '' de overkant ''. Top!

JEC Verhulst (Philippine)
09-07-2021

We komen hier al jaren, top service en top mensen.

Fam. de Jong (Bergen op Zoom)
09-07-2021

Ik ben al jaren klant. Daardoor geen onbekende. Men kent mij. Spreekt mij aan met mijn naam . Vertrouwd.

Ko Cornelis (Vlissingen )
09-07-2021

Herkenning bij de baliemedewerkers, altijd vriendelijk. Ook buiten de APK beurt om kan je langskomen en de auto wordt meteen onder handen genomen. Nooit geen vreemde reparatie gehad aan de auto.

Mevr Wiel (Zoutelande )
05-07-2021

Super garage.

Marianne Bijlo (Yerseke)
05-07-2021

Goede service en advies.

M.gucht (Goes)
30-06-2021

Erg tevreden over de totale service.

A c boogert (Zierikzee)
30-06-2021

Ik word zeer klantvriendelijk behandeld. Tevens zijn de contacten persoonlijk, wat ik als prettig ervaar. Ik ben hier voor mijn GT86 geweest en de monteur is een zeer geschikte man met veel ervaring en passie voor zijn vak.

Dhr. P. Vriends
30-06-2021

Betrouwbare garage, keurige aflevering.

Kees Joosse (Vlissingen)
23-06-2021

Goede service en vriendelijk personeel. Nooit een negatieve ervaring gehad.

Ida
21-06-2021

Eerlijke dealer.

t van iwaarden (middelburg)
21-06-2021

Vriendelijke receptie en uitstekend onderhoud aan een behoorlijk oudere Yaris. Afgesproken aandachtspunten opgelost en dat alles voor de afgesproken prijs, prima.

Jos Davidse (Ovezande.)
11-06-2021

Ik woon in Breda, waar ook een Toyota dealer is, maar toch in Vlissingen gekocht vanwege de serieuze benadering, eerlijkheid en correctheid van dit bedrijf. Hart voor de klant, daar rijd ik graag een stukje (100km) voor om.

Mevrouw Hoogesteger (Breda)
11-06-2021

Vriendelijk personeel, snelle afwerking van je afspraken. Schoon en overzichtelijke showroom.

M de fouw (Goes)
07-06-2021

Erg fijne garage, de service en diensten zijn altijd erg goed. Ik laat het onderhoud aan mijn auto hier altijd doen, elk jaar een beurt en hierdoor wordt er soms niks gerekend voor kleine werkzaamheden.

EH van Biemen (Vlissingen)
07-06-2021

Een fijne dealer, die je de tijd geeft en niets opdringt bij aanschaf, meedenkt bij problemen van de klant en steeds weer klaar staat voor een perfecte, vakkundige service. Bij dat alles heel vriendelijk personeel. Kortom perfect!

Ron van Gellecum (Delft)
03-06-2021

Onze ervaring met De Jonge B.V. is in één woord geweldig. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, betrouwbaar en goede service. Kortom alles wat je verwacht van een merkdealer hebben ze in huis.

Fam. Lindhout (Renesse)
03-06-2021

Zeer prettige service.

Avg niet proof. (Niet dus)
03-06-2021

Goede service.

LESLIE JENSEN (OOST SOUBURG)
03-06-2021

Personeel receptie en werkplaats zijn zéér vriendelijk en meedenkend om altijd een oplossing te vinden. Uitgevoerde werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en eventueel meerwerk wordt vooraf altijd eerst besproken.

Tom en Ans Schaap (Oudelande)
27-05-2021