9,3
1.584 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.584 beoordelingen - Powered by TNS

Werkzaamheden vakkundig en snel verricht. Communicatie receptie kan soms beter.

Dhr. F. Vonk
21-05-2020

Ondanks crisis en oudere Toyota nog steeds tevreden zowel over de auto als over de medewerkers!

Peter Huiskes
21-05-2020

Goede service, na een blijvend probleem aan de remmen, snel en kosteloos opgelost, vond ik erg netjes en siert deze garage, ook bij het personeel merk je een probleemoplossend vermogen. De afhandeling en andere communicatie verliep duidelijk. Dit is me prima bevallen. Het is nu nog even aanzien afgelopen vrijdag de auto nog maar opgehaald tot nu toe alles goed!

L. Berrevoets (Zonnemaire)
18-05-2020

Ik word er goed geholpen en prima te woord gestaan, maar een auto is techniek en dan zijn er weleens vragen waar niet altijd een antwoord op is. Ik kom zelf uit de techniek vandaar dit voorgaande. En ik ben geen 10 gever.

Leo van Daalen (Middelburg)
18-05-2020

Gewoon goed.

de nooijer pieter (vlissingen)
18-05-2020

Fijne, attente mensen zonder opdringerig te zijn. Gewoon lekker Zeeuws.

Piet de Haze (Goes)
14-05-2020

Deskundige mensen.

Harry Rentmeester (Goes)
14-05-2020

Vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling.

ing J.P.van de Velde (Vlissingen)
14-05-2020

Goede garage, vriendelijke personeel, goede service.

J.A. Meijndert (Middelburg)
14-05-2020

Goed en plezierig geholpen van komen brengen en gaan, zeer vriendelijk en altijd een praatje. Verder wat ook goed is is de leenauto.

Piet Gilde (Middelburg)
06-05-2020

Prima geholpen bij de dealer, geen verrassingen. Goede uitleg en leenauto.

Peter
06-05-2020

Net bedrijf met vakkundig personeel.

D. van der Net (Den Haag)
04-05-2020

Ik ben zeer tevreden, alles is volgens afspraak gedaan. Vriendelijke en correcte medewerkers.

Mevr. Dorst (Kruiningen)
04-05-2020

De medewerkers bij de balie, in de verkoop en in de werkplaats zijn kundig en vriendelijk. Geven meer dan voldoende informatie bij vraagstelling en advies waar nodig.

Mevr. A-L Peijen (Goes)
30-04-2020

Een prima garage met vakbekwame vriendelijke correcte werknemers, zowel in de werkplaats als de receptie. Destijds ook verkoop! Afspraken worden nagekomen. Chapeau!

Ria Milhous Willemse (Goes )
30-04-2020

Prima geholpen op zaterdag.

V.Bosman (HHK)
29-04-2020

Het is een top garage, werkplaats, allen even vriendelijk en correct. Mijn auto wordt goed onderhouden en als er iets is gelijk gemeld en opgelost. Ben nog niets tegengekomen waar ik problemen mee kreeg.

Jan Voshart (zierikzee)
29-04-2020

Het is een prima bedrijf! De verkoop is behulpzaam, maar dringt zich niet op en geeft je rustig de tijd om tot je beslissing te komen. De nazorg is meer dan perfect. De receptie is vriendelijk, steeds bereid om te zoeken naar oplossingen in tijd en alternatief vervoer. Men kent mij bij naam en auto en ik voel mij goed, bijna vriendschappelijk behandeld. De kwaliteit van het onderhoud is goed. Bij aanschaf van mijn auto destijds woonachtig in het Zeeuwse, maar vanwege de perfecte service is het mij meer dan waard om naar Goes te rijden!

Ron van Gellecum (Delft)
29-04-2020

Persoonlijke benadering. Stel ik zeer op prijs.

leendert beije (Goes)
29-04-2020

Betrouwbaar en dit bedrijf geeft prima service,en je wordt vriendelijk te woord gestaan!!

susanne (spijkenisse)
29-04-2020

Goed geholpen met het samenstellen van mijn nieuwe Aygo, de voordelen om te kiezen voor een automaat vanwege mijn leeftijd, deze heb ik ter harte genomen.

Mevr. Venema (Domburg)
29-04-2020

Een goed georganiseerd bedrijf met op alle afdelingen betrokken mensen die meedenken met de klant.

Kees Vermue (Heinkenszand)
24-04-2020

Elke keer vriendelijk geholpen, de garage is uitstekend, al met al prima, ik heb het wel anders meegemaakt.

Dhr B.R Veldhoedt (Goes)
23-04-2020

We worden altijd vriendelijk en netjes geholpen. Ook is het personeel meelevend. We hebben pas onze zoon verloren en we werden netjes gecondoleerd.

Jennie Beijaard-Jacobusse (Hoedekenskerke )
23-04-2020

Altijd klant vriendelijk en goede service.

Koppejan (Vlissingen )
23-04-2020

Altijd goede kwaliteit, service en deskundigheid en daarnaast ook correct en beleefd.

Jorine Hamelink (Hulst)
23-04-2020

Bedrijf is bekend met onze hogere leeftijd en houdt daar rekening mee voor wat betreft plannen en invullen van de afspraken. Bovendien - en dat is voor ons heel belangrijk - komen er wel eens vragen van ons die gewoon serieus worden beantwoord, ook al lijkt het er soms op dat we door onze jaren wat achterlopen op zekere handigheden waar jongeren spelenderwijs op anticiperen. De haal- en brengservice, tenslotte spreekt ons zeer aan.

j. van der peijl
17-04-2020

Vriendelijk - correcte houding - behulpzaam.

A. Lossie (Goes)
17-04-2020

Je wordt er altijd zeer correct, klantvriendelijk en professioneel geholpen.

Alex Fokke (Kapelle)
17-04-2020

Ben al jaren een tevreden klant.

Jaap (Middelburg)
17-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.