9,3
1.707 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.707 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Han de Groen (Goes)
04-01-2021

Prima service en kwaliteit.

G. Boogert
04-01-2021

Super service, uitermate bekwame monteurs en een feestje om te bezoeken. De vriendelijkheid van het personeel is treffend en bijzonder!

Joep van Sloten (Pijnacker )
04-01-2021

Zeer professionele benadering. Verder ook zeer persoonlijk. Al met al weer een positieve ervaring, zoals altijd.

DHR. M. AERTSSEN (GOES)
04-01-2021

Service is goed.

Mevr van den berge (Yerseke)
04-01-2021

Vriendelijk, behulpzaam en correct.

Helen (Domburg )
28-12-2020

Kom al vele jaren bij de Jonge en ben altijd tevreden.

Dhr Sturm
28-12-2020

Betrouwbaar bedrijf met vakkundig personeel!

Hmeulblok (Heinkenszand)
17-12-2020

Snelle afspraak, correct.

Cees Buuron (Putte)
16-12-2020

Ik ben uitermate tevreden over deze garage. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goede service, zowel in de werkplaats als aan de balie.

Mevr. P.M. van Hakken
16-12-2020

Klantvriendelijk en hele goede service!

Angelique van Dam (Vlissingen)
16-12-2020

Goede en service gevende automobiel bedrijf met kennis van zaken. Net en degelijk uitziend bedrijf op een veilige locatie met alles erop en eraan. Vriendelijk en vakkundig personeel. Tijdens de Corona crisis de klant een veilig en rustgevend gevoel geven tijdens de koop/verkoop handelingen. Top Automobiel bedrijf!

Richard Corijn (Middelburg)
16-12-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Dennis van Dalen (Kapelle)
16-12-2020

Een 8 is gewoon een heel goed cijfer, ik geef mijn medewerkers ook nooit een 10.

Co Schot (Zierikzee)
16-12-2020

Goede garage. Vriendelijk personeel.

A. van Manen (Waarde)
16-12-2020

Goede service, fijne mensen.

Diana van de Velde (Zierikzee)
16-12-2020

Het is een prettige, goede en eerlijke garage.

Frans Walrave (Goes)
10-12-2020

Autobedrijf de Jonge is bereikbaar, maken tijd voor je en leggen precies uit wat ze gaan doen. Vriendelijkheid staat zeker hoog bij hen. Ze doen absoluut geen opdrachten zonder overleg.

Brenda van Liere (Kapelle)
10-12-2020

Het is een zeer correct en vriendelijk bedrijf met fantastische mensen. (vakmensen)

C.v.d.Vliet (Yerseke)
10-12-2020

Hele aardige mensen, staan altijd voor je klaar, ze hebben altijd wel een oplossing en goede service.

Henriette en Willem Poppe (Yerseke)
08-12-2020

Je wordt altijd keurig ontvangen, vriendelijke personeel. Showroom ziet er altijd netjes uit.

greetje kerkdijk (goes)
07-12-2020

Goed bedrijf, vakkundig personeel en klantvriendelijk.

damme
07-12-2020

Alles is werkelijk prima geregeld, niets op aan te merken.

Jan Tierie (Nieuwerkerk)
03-12-2020

Goede en vriendelijke service, mooie zaak en auto op tijd klaar.

N vd Borgt (Vlissingen )
03-12-2020

Ik wordt er altijd goed, zorgvuldig en vriendelijk geholpen.

Zwaantje Meerwaldt-Daalhuizen (Vlissingen )
03-12-2020

Heel fijne garage met dito personeel.

M.W. Smolders (Middelburg)
03-12-2020

Zeer goed bedrijf.

jl van Sabben (Serooskerke )
03-12-2020

Vakkundig en klantvriendelijk.

Mevr.van Alphen
03-12-2020

Duidelijke afspraken met vriendelijke mensen.

Paul van Winsen (Wolphaartsdijk)
03-12-2020

Werd vriendelijk tegemoet getreden. Ik werd direct geholpen (mijn auto dus). Tijdsafspraak werd aan gehouden. Eerder klaar dan de afspraaktijd. Verder werd alles netjes afgehandeld. En kon ik huiswaarts keren.

E.Geelhoed (Zoutelande)
30-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.