9,3
1.799 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.799 beoordelingen - Powered by TNS

Een fijne garage die een uitstekende kwaliteit levert en altijd meedenkt met de klant.

Arnold van den Berge (Goes)
15-07-2021

Ontvangst is uitstekend en vriendelijk (er stond zelfs ongevraagd een leenauto klaar), evenals de uitvoering van de werkzaamheden en de informatie over de verrichtte werkzaamheden.

Jan Koole (Middelburg)
15-07-2021

Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze denken met je mee voor een oplossing.

Mevr. Schoenmakers
15-07-2021

Eerlijke, betrouwbare garage waar je als klant behandeld wordt. Vakkennis en ook een vriendelijk gesprek vindt je hier. Kortom: altijd fijn om hier te komen. Zeker de moeite waard om een half uur te rijden naar '' de overkant ''. Top!

JEC Verhulst (Philippine)
09-07-2021

We komen hier al jaren, top service en top mensen.

Fam. de Jong (Bergen op Zoom)
09-07-2021

Ik ben al jaren klant. Daardoor geen onbekende. Men kent mij. Spreekt mij aan met mijn naam . Vertrouwd.

Ko Cornelis (Vlissingen )
09-07-2021

Herkenning bij de baliemedewerkers, altijd vriendelijk. Ook buiten de APK beurt om kan je langskomen en de auto wordt meteen onder handen genomen. Nooit geen vreemde reparatie gehad aan de auto.

Mevr Wiel (Zoutelande )
05-07-2021

Super garage.

Marianne Bijlo (Yerseke)
05-07-2021

Goede service en advies.

M.gucht (Goes)
30-06-2021

Erg tevreden over de totale service.

A c boogert (Zierikzee)
30-06-2021

Ik word zeer klantvriendelijk behandeld. Tevens zijn de contacten persoonlijk, wat ik als prettig ervaar. Ik ben hier voor mijn GT86 geweest en de monteur is een zeer geschikte man met veel ervaring en passie voor zijn vak.

Dhr. P. Vriends
30-06-2021

Betrouwbare garage, keurige aflevering.

Kees Joosse (Vlissingen)
23-06-2021

Goede service en vriendelijk personeel. Nooit een negatieve ervaring gehad.

Ida
21-06-2021

Eerlijke dealer.

t van iwaarden (middelburg)
21-06-2021

Vriendelijke receptie en uitstekend onderhoud aan een behoorlijk oudere Yaris. Afgesproken aandachtspunten opgelost en dat alles voor de afgesproken prijs, prima.

Jos Davidse (Ovezande.)
11-06-2021

Ik woon in Breda, waar ook een Toyota dealer is, maar toch in Vlissingen gekocht vanwege de serieuze benadering, eerlijkheid en correctheid van dit bedrijf. Hart voor de klant, daar rijd ik graag een stukje (100km) voor om.

Mevrouw Hoogesteger (Breda)
11-06-2021

Vriendelijk personeel, snelle afwerking van je afspraken. Schoon en overzichtelijke showroom.

M de fouw (Goes)
07-06-2021

Erg fijne garage, de service en diensten zijn altijd erg goed. Ik laat het onderhoud aan mijn auto hier altijd doen, elk jaar een beurt en hierdoor wordt er soms niks gerekend voor kleine werkzaamheden.

EH van Biemen (Vlissingen)
07-06-2021

Een fijne dealer, die je de tijd geeft en niets opdringt bij aanschaf, meedenkt bij problemen van de klant en steeds weer klaar staat voor een perfecte, vakkundige service. Bij dat alles heel vriendelijk personeel. Kortom perfect!

Ron van Gellecum (Delft)
03-06-2021

Onze ervaring met De Jonge B.V. is in één woord geweldig. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, betrouwbaar en goede service. Kortom alles wat je verwacht van een merkdealer hebben ze in huis.

Fam. Lindhout (Renesse)
03-06-2021

Zeer prettige service.

Avg niet proof. (Niet dus)
03-06-2021

Goede service.

LESLIE JENSEN (OOST SOUBURG)
03-06-2021

Personeel receptie en werkplaats zijn zéér vriendelijk en meedenkend om altijd een oplossing te vinden. Uitgevoerde werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en eventueel meerwerk wordt vooraf altijd eerst besproken.

Tom en Ans Schaap (Oudelande)
27-05-2021

Op zich goede service en prettig personeel, maar ik ben niet tevreden over hoe ik onjuist ben voorgelicht over de toestand van de banden voor. Aangegeven werd dat er nog 2,4 mm profiel op zat, en de foto’s geven aan 2,9 tot 5,6. Op basis van de gegeven informatie voelde ik me bijna gedwongen nieuwe voorbanden aan te schaffen, terwijl ik best nog 8 à 10000 km had kunnen rijden.

L.v.Moolenbroek (Middelburg)
27-05-2021

We worden altijd correct en snel behandeld.

schrijver (vlissingen)
27-05-2021

Ik blijf Toyota rijden om de persoonlijke benadering! Super garage.

Molhoek (Goes)
19-05-2021

Zeer tevreden, altijd correct en goed geholpen, klantvriendelijk.

John Lohnstein (Kortgene)
19-05-2021

Duidelijke afspraken. Goede reparaties. Wel kostenafhandeling wat onduidelijk.

A.Koers (Goes)
19-05-2021

Al jaren een tevreden klant.

Henk Monnier (Vlissingen )
19-05-2021

Klantvriendelijk, goede garage.

Wim van Aalst (Middelburg)
19-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.