Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.519 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer prettige en vriendelijke bejegening. De onderhoudsbeurten worden vakkundig uitgevoerd. Nooit onverwachte kosten meegemaakt.

P.M. Bruijning (Goes)
26-03-2020

PRIMA Vriendelijke duidelijke mensen die het niet mooier maken dan het is. Wanneer ze een kostenpost moeten doorgeven. Mee denken in maken van afspraak en altijd vriendelijk. Fijn altijd dezelfde vaste mensen in Goes. Altijd top!

Trudy Dees (GOES)
26-03-2020

Ik ben al vele jaren klant bij deze dealer. Geen negatieve ervaringen gehad.

J. van sabben (Goes)
26-03-2020

Prettige omgang met de directie, balie medewerkers kennen mij en ik hun ook. En de meeste monteurs ken ik ook.

Adrie de Bokx (GOES)
26-03-2020

Voor onderhoudsbeurt van mijn lease auto zeer naar tevredenheid geholpen. Hele fijne leenauto meegekregen en mijn auto was snel klaar. Later ophalen was absoluut geen probleem. Vriendelijk, ontspannen personeel.

Mevr. Besson
26-03-2020

Komen hier al jaren. Altijd correcte prijsopgave. Bij onverwachte reparatie telefonisch contact. Tijdens onderhoud van onze auto wilden we graag vervangende auto. Wilde graag een C-HR zodat we gelijk konden kijken of dit een auto was voor ons voor in de toekomst. Dit was geen probleem en we mochten zowel in de 1.8 als in de 2.0 rijden zodat we konden vergelijken. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Rekening wordt uitgelegd. Zijn zeer tevreden met de Jonge. De C-HR komt in de toekomst zeker voor onze deur te staan

Dhr Craanen
26-03-2020

Er wordt, naar mijn idee, zorgvuldig met mijn auto omgegaan en ik weet niet wat er met mijn ramen is gebeurd bij de laatste beurt maar ik ben er érg blij mee. Kreeg ze zelf niet meer schoon en nu zijn ze fantastisch helder. Hartelijk dank!

Elly Emmels (Middelburg)
26-03-2020

Zeer tevreden.

ad wieland (kamperland)
26-03-2020

Rijd al 20 jaar Toyota en alle onderhoud is altijd volledig naar tevredenheid uitgevoerd.

Piet Besuijen (Koudekerke)
26-03-2020

Prima service en prima contact met de betreffende verkoper.

Arie de Jong (Yerseke)
26-03-2020

Correcte behandeling en vriendelijk.

Wim Hoogesteger (‘S-Heerenhoek)
19-03-2020

Je wordt er goed en vriendelijk ontvangen, fijn te woord gestaan en alles wordt gedaan wat je vraagt.

Dhr.Henk.Wessels (Middelburg)
19-03-2020

Wij zijn zeer tevreden met iedereen die wij meegemaakt hebben in deze garage.

Den Outer (Vlissingen)
19-03-2020

Kan geen minpunten verzinnen, wordt altijd deskundig geholpen, geen vraag is te veel of te moeilijk. Ook in termijnen betalen is mogelijk dus ja heel tevreden.

Rinus Burgerhoff (Goes)
13-03-2020

Ik kom al jaren graag naar Autobedrijf Toyota de Jonge. Alle medewerkers zijn bijzonder vriendelijk, proactief en oplossingsgericht. Zowel aan de frontdesk, in de verkoop als in de werkplaats. Welke vraag ik ook stel, ik heb altijd het gevoel dat ze proberen zo goed mogelijk te antwoorden c.q. mijn probleem op te lossen. Soms zelfs zonder dat ik de vraag stel....

Gerben Rodts (Middelburg)
13-03-2020

Zeer vakkundig personeel, uitstekende uitleg van de werkzaamheden, bijzonder nette ontvangstruimte en een prettig ontvangst. Ik raad iedereen aan kennis te maken met Autobedrijf De Jonge.

Joyce Delfos (Vlissingen)
13-03-2020

Ik heb al diverse auto`s gehad zowel nieuw als 2de hands. Diverse merken, maar kom toch steeds weer terecht bij Toyota. Toyota heeft zeer goede en betrouwbare auto`s die geleverd en onderhouden worden bij garage De Jonge. De mensen zijn klantvriendelijk en de service is zeer goed Met vragen kan men altijd terecht bij de receptie of een verkoper die je altijd keurig en netjes te woord staan Deze garage is een voorbeeld voor vele andere garages.

Mark Esseling (Vlissingen)
12-03-2020

Vriendelijk, behulpzaam en service is goed.

M.L. Sinke (Yerseke)
05-03-2020

Worden altijd vriendelijk, voorkomend benaderd. Afspraken worden nagekomen.

DHR. J.D. KNETEMANN (GOES)
05-03-2020

Vriendelijke en gastvrije medewerkers. Kennis van zaken. Nooit vervelende verkooppraatjes. Behulpzaam bij vragen/problemen. Auto wordt bij onderhoudsbeurt opgehaald en teruggebracht. Uitleg bij de rekening.

Fam. van Renswoude
05-03-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel die duidelijk en accuraat zijn.

Dhr Wieckardt (Goes)
03-03-2020

In verband met verhuizing hebben wij bij een nieuwe Toyota dealer autobedrijf De Jonge B.V. (Goes) een afspraak gemaakt voor onderhoud. Dit ging eenvoudig telefonisch. Omdat wij niet in Goes wonen, wilden wij op tijdens de servicebeurt wachten. Zij boden ons aan om ons naar de stad te brengen en weer op te halen. Deze service hebben wij ten zeerste gewaardeerd.

Geert Vos (Kruiningen)
28-02-2020

Ik vind het een prima bedrijf.

M.Finson. (Middelburg.)
26-02-2020

Het bedrijf werkt correct, snel, niet duur en is niet duur.

Jan Schuerwater (Kruiningen)
21-02-2020

Goed vakkundig goede prijs gratis proefrit

Dhr. Henk Begijn (Eede)
19-02-2020

9 is omdat er dan nog altijd iets verbeterd kan worden, tot op heden is de afhandeling perfect.

Dhr. J. Farenhorst (Vlissingen)
12-02-2020

Fijn dat we bij Toyota De Jonge B.V. klant mogen zijn. De persoonlijke benadering van het personeel aan de receptie, de verkoop en soms ook de werkplaats vinden wij heel goed. Dat geeft ons vertrouwen. We hebben bij Toyota de Jonge B.V. alleen maar positieve ervaringen. Wat voor ons belangrijk is, is dat we de knop indrukken, de auto start en niet met pech langs de weg staan. Op tijd preventief onderhoud doen is dan belangrijk en Toyota de Jonge B.V. denkt hier mee mee.

Don van Riel (Burgh Haamstede)
12-02-2020

uitmuntende service en vriendelijk personeel

Cees vd Vijver (Goes)
07-02-2020

Prima service. Vriendelijk personeel.

Dhr. T. van Klooster (Goes)
05-02-2020

omdat ik zeer tevreden ben over de wijze hoe ik behandeld wordt. Alle zaken zijn correct afgewikkeld.

J.P.M. Miltenburg (Vlissingen)
05-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.