9,3
1.612 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.612 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijke medewerkers en bij binnenkomst direct begroet en weten wie je bent als je een afspraak hebt gemaakt.

S. Kalpoe (Geersdijk )
25-09-2020

Perfect geregeld.

mevr a.m. pouwels (vlissingen)
25-09-2020

Wederom top geholpen zo als altijd. er is niets teveel het hele team is vriendelijk en staat je prettig te woord ook het feit dat men je kent voelt goed en men denkt mee en in oplossingen, voelt zeer fijn aan.

Sanny Ollefers- de Fouw (Oost Souburg)
25-09-2020

Ik word al jaren naar volle tevredenheid geholpen.

Mevr. H. van Liere
21-09-2020

We stonden thuis met een lege accu en zijn goed geïnformeerd en geholpen met Toyota pech hulp.

Fam. Borgs (Vlissingen)
21-09-2020

Kundig en vriendelijk personeel. Komen afspraken na.

B. Melse (Middelburg)
14-09-2020

Wij zijn erg tevreden met hun service en duidelijke uitleg en het nakomen van afspraken.

Adrie v Splunter (St Maartensdijk)
03-09-2020

Goede service, duidelijke communicatie, prettige mensen.

F. Wilthagen
03-09-2020

Is een zeer betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf met een goede ambiance.

j. keersemaker (vlissingen)
03-09-2020

Super tevreden, ze zijn behulpzaam en vriendelijk en doen graag een stapje extra.

Astrid de Jong (Kloetinge)
02-09-2020

Goede en duidelijke afspraken. En je word er goed geholpen naar alle tevredenheid.

Kevin (Heinkenszand)
02-09-2020

Correct geholpen en geïnformeerd.

Marja Nouse (Goes)
27-08-2020

Toyota heeft een goede klantgerichte service! Ze denken mee en werken netjes!

Anoniem
21-08-2020

Omdat Autobedrijf De Jonge B.V. in Goes een hele fijne, deskundig bekwame en meedenkende garage is, waar je heel goed een nieuwe of gebruikte auto kunt kopen en je vervolgens ook verzekerd bent van vele jaren rijplezier tegen lage kosten.

Arnold van den Berge (Goes)
12-08-2020

Goede en vriendelijke service.

J Hammels
12-08-2020

Ik heb vertrouwen in autobedrijf de Jonge.

J.G.Baanvinger
06-08-2020

Omdat de onderhoudsbeurten goed verricht worden.

C.m.de ruiter (Goes )
05-08-2020

Correcte, vriendelijke bediening, denken met je mee, en geven goed advies.

Hr. J.K. Dominicus (Middelburg)
05-08-2020

Super garage, niets op aan te merken.

wilma meeuwse (goes)
05-08-2020

Medewerkers staan altijd voor je klaar, nemen de tijd om vragen of onduidelijkheden te beantwoorden, prima service.

Mevr. Pellis
04-08-2020

Afspraken zijn weer goed nagekomen, we zijn vriendelijk benaderd en er is weer oplossingsgericht meegedacht bij mijn vragen.

Peter Inklaar (Goes)
03-08-2020

Gewoon betrouwbaar bedrijf.

c j ars
03-08-2020

Al tientallen jaren een zeer tevreden klant.

Mary Every (Vlissingen )
03-08-2020

Deze dealer weet wat service is. Personeel is vriendelijk en weet waar ze het over hebben. Kies voor Toyota de Jonge, als je de kans hebt.

Andries Nieuwenhuize (Zierikzee)
03-08-2020

Prima bedrijf, personeel is vakkundig, klantvriendelijk en denkt mee.

Mevr. Franse (Goes)
31-07-2020

Keurig net bedrijf met mooie uitstraling, maar belangrijker we werden zeer beleefd begroet door de receptionist, welke ons direct kon door verwijzen naar de autoverkoper welke ons ook zeer beleefd en correct behandelde. Na eerst een kopje koffie voor ons te hebben gehaald even een praatje over o.a. onze interesse voor een Nieuwe Toyota RAV4 werden we meegenomen naar een nieuwe RAV4 welke in de showroom stond. Na het een en ander te hebben uitgelegd werd voorgesteld door de verkoper om een proefrit te maken om te ervaren of de auto aan onze wensen kon voldoen. Terug van de proefrit waren we enthousiast over de rijeigenschappen maar er moest natuurlijk ook wat ingeruild worden. Dit was uiteraard geen enkel probleem en ook hebben we de prijs gekregen wat we vooruit in gedachten hadden. Dus wat ons betreft een zeer goede zaak kunnen doen.

Gerret Storm (kamperland)
28-07-2020

Altijd een fijne ontvangst en correct optreden van alle aanwezigen, zowel directie als verkopers als baliemedewerkers en werkplaatsmensen.

Henk Huibregtse
09-07-2020

Altijd een fijne ontvangst en correct optreden van alle aanwezigen, zowel directie als verkopers als baliemedewerkers en werkplaatsmensen.

Henk Huibregtse
09-07-2020

Zeer correct en goede service, afspraak altijd nakomen.

Willem de Vrieze
26-06-2020

Vriendelijk, behulpzaam, extra service geen probleem.

piet de groote (kapelle)
26-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.