9,3
1.850 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.850 beoordelingen

In een woord prima Bedankt medewerkers van toyota de Jonge ga zo door . Een heel tevreden klant

E.A.M. G
12-08-2022

Heel fijn bedrijf Goede service, fijne mensen die er werken .

J.H
03-08-2022

zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst. goed geholpen, aardige mensen, top service.

W. M
30-07-2022

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goede service Een zeer goede garage met goede service en super medewerkers . Zeer tevreden en Toyota zijn prima auto's nooit anders gehad en wil ook niets anders .

J.J. R
19-07-2022

Toyota eigenaar
08-07-2022

Altijd goede service Vriendelijk personeel en goede service.

B. M
30-06-2022

Goede en fijne Service Tevreden met de goede, persoonlijke en vriendelijke service naar hun klanten toe. Fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto.

M. O
21-06-2022

Super bedrijf De service ie er top en de medewerkers zijn super vriendelijk en heel professioneel

P.J.D. Van Geystelen
16-06-2022

Al jaren bijzonder tevreden Sinds 2011 na de aanschaf van onze 1eToyota het onderhoud laten uitvoeren door deze dealer, altijd bijzonder vriendelijk en goed ontvangen. Alsof je thuiskomt. Altijd de beschikking over een leenauto of -fiets of zelfs gehaald en gebracht naar mij werk. Dit zonder extra kosten. Uiteraard zijn we ook over de uitvoering van de werkzaamheden tevreden. Dit alles is een reden om Toyota te blijven rijden.

M.L. v.d. Berg-van Hulten
10-06-2022

Prima garage! Uitstekende service en vriendelijk personeel, ook al heb ik een wat oudere auto.

Eigenaar Prius 2, fantastische wagen.
09-06-2022

Super Alle medewerkers van telefoniste tot monteur kortom iedereen is super gemotiveerd

Rinus van de Ketterij
08-06-2022

Goede service Fijne garage, er wordt mee gedacht en zelfs op je portemonnee gelet. Een fijne garage waar je goed als alleenstaande naar toe kan gaan.

M. M.
02-06-2022

Mooi en schoon bedrijf doen wat ze doen

J. De visser
01-06-2022

Goede service top Zeer tevreden ook het contact met de dealer

P. K
12-05-2022

Goede service, met vriendelijk personeel.ik Ik ben, zoals altijd, zeer tevreden met autobedrijf de Jonge te Vlissingen. Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan en uiteraard wordt je auto goed en professioneel behandeld. En duidelijkheid wat er eventueel bij een beurt aan schort. Conclusie (nogmaals) : ZEER tevreden

H.M. P
02-05-2022

Super service Zeer tevreden de service is uitstekend.

R.A.C. J
28-04-2022

uitermate klantvriendelijk en betrouwbaar

J.P. VAN DE VELDE
15-04-2022

Goed geholpen Erg tevreden, afspraak is afspraak. Vriendelijke medewerkers, prettig bedrijf om te komen.

Geluk
14-04-2022

Toyota eigenaar
08-04-2022

Een prettig bedrijf! Een mooi bedrijf, personeel met kennis, erg klantvriendelijk. Een prettige ervaring, waar ik ook nog eens een super mooie auto aan heb overgehouden. Hartelijk dank!

Toyota eigenaar
07-04-2022

Blijft perfect En weer tot volle tevredenheid voor beurt en apk voor auto geweest. Extra werk werd keurig over gebeld. Vriendelijk, service gericht, betrouwbaar, betaalbaar. Al vele jaren tevreden klant

W. Craanen
31-03-2022

Heel betrouwbaar. Nooit problemen met de auto is wel wat waard.

Toyota eigenaar
25-03-2022

Prima service Onlangs een gebruikte wagen aangeschaft waarbij bij de aflevering nog wel wat aan te merken viel. Hoewel je dit natuurlijk niet wilt, kan het gebeuren. Gelukkig heeft de Jonge dit ruimhartig opgelost waardoor wij nu weer helemaal tevreden zijn en het vertrouwen in de Jonge hersteld is. Hulde aan de medewerkers welke ons geduldig hebben aangehoord.

M. V
18-03-2022

Goede service Auto keurig terug gekregen en kan weer een jaartje veilig rijden.

SvdP
17-03-2022

Goede service, persoonlijke benadering Prettige en kundige receptionisten. Werkplaatspersoneel kundig en vriendelijk. Altijd bereid om meer te doen dan het strict nodige.

dlw
17-02-2022

Alles was duidelijk en het klopte! Afspraak maken was simpel. De tijden klopten, de werkzaamheden ook. Kortom: zeer tevreden!

J.F. Schouten
16-02-2022

L.C. B
03-02-2022

Goede service, fijn contact Ik ben heel tevreden met de service en het contact met het personeel van De Jonge

T.F. R
03-02-2022

Great service and nice cars Very happy To buy my new car here . Friendly and helpful without any pushiness . Overall a garage that gave me confidence to buy a car that suited me well . Thankyou .

Toyota Owner
14-01-2022