Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.459 beoordelingen - Powered by TNS

Het is fijn om daar tewezen en helpen fijn

A.Lock (sGravenpolder)
11-12-2019

Goede service, heel vriendelijk en ze denken mee.

E. Janse (Goes)
11-12-2019

Uitstekende garage met zeer vriendelijk en deskundig personeel

B.H. Vader (Middelburg)
11-12-2019

altijd correcte mensen, komen hun afspraken na, behulpzaam, prijzen zijn ook goed

van Nieuwenhuyzen
11-12-2019

tevreden zo het nu is verlopen.maar wel heel even [tijd is geld]contact met de monteur die aan mijn auto gaat werken!

mevr. l.e. Geelhoed (Zoutelande)
06-12-2019

Vriendelijke en deskundige mensen

Ko van der Weele (Middelburg)
03-12-2019

Goed bedrijf met kennis en kundig personeel

B. van Belzen (Vlissingen)
27-11-2019

ik heb geen klachten

niels klepper (Middelburg)
27-11-2019

Ik heb louter positieve ervaringen. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd; ooit hebben ze één foutje gemaakt dat mij € 20 kostte, maar zonder gezanik werd dat vergoed. Verder vind ik het personeel prettig in de omgang, wat voor mij heel wat waard is. En ja, het is een commerciële instelling, dus dat ze geld willen verdienen vind ik niet meer dan billijk.

Kees Maljaars (Goes)
22-11-2019

Altijd prima service.Nooit geen klachten.

C.J.L.Goeman (Driewegen)
22-11-2019

Om het grote vertrouwen dat ik heb in autobedrijf de Jonge in Goes. Verkoop als technisch nooit geen problemen.

Hans Dekker (Kattendijke)
22-11-2019

goede service en prettige behandeling als cliënt. Uitleg over de rekening is geen probleem.Bij een andere Toyota van mij is wel iets over het hoofd gezien, maar dat kan gebeuren in elke garage.

Willem Kruit (Vlissingen)
22-11-2019

Ik kom er al 25 jaar en ben altijd goed geholpen.

Gilles Provoost (Oost Souburg)
22-11-2019

Afspraak is afspraak; bij overmacht (onlangs ervaren): géén probleem en snel een nieuwe afspraak gemaakt.Tussentijdse problemen worden 'klaar-terwijl-je-wacht' (mits mogelijk) opgelost.

dhr. J.A. Lange (Oostkapelle)
22-11-2019

omdat ik volledig tevreden ben

Henk Koster (Vlissingen)
22-11-2019

Tevreden, afspraken makkelijk te maken, goede service, vriendelijk personeel

Marcel Viergever
19-11-2019

Prima contact, goede adviezen.

Lia Schoorl (Zonnemaire)
19-11-2019

Goed bedrijf, degelijke uitstraling, prima afspraak routine.

Mart Molenaar (Westkapelle)
08-11-2019

Bij de vorige dealer kregen we de RAV gewassen terug. Verder alles prima afgehandeld.

Dhr. Jan van Gageldonk (Roermond.)
07-11-2019

Klantvriendelijk, goede service en afspraak is afspraak.

Simon Wisse (Vlissingen)
07-11-2019

Wordt altijd goed geholpen en er wordt meegedacht.

P. De Marco (Oud Sabbinge)
07-11-2019

Vriendelijke ontvangst. Als het lang duurt krijg je altijd een goede auto gratis mee, daar doen ze nooit moeilijk over. Ze nemen altijd even contact met je op als bepaalde onderdelen duur uitvallen. Als je plotseling problemen heb word je altijd goed geholpen het zij met een ander voertuig, gratis.

Dhr. R. Scholten (Goes)
07-11-2019

Altijd correct en behulpzaam.

Mevr de Boer-Griep (Goes)
05-11-2019

Ga zo door.

Dhr. G. L. Morren (Goes )
05-11-2019

Al jarenlang een vertrouwd adres.

J. Portegies (Middelburg )
05-11-2019

Een zeer goede service en heel vriendelijk, kundig personeel.

Dhr. J.Overweel (Middelburg)
05-11-2019

Goede service, heldere communicatie, vriendelijke benadering.

M. van Manen
29-10-2019

Vriendelijke ontvangst.

martien Smallegange (Vlissingen)
29-10-2019

Vriendelijk en heel behulpzaam personeel.

Eric ivens
29-10-2019

Eerlijke en betrouwbare garage, zowel de werkplaats , showroom en receptie zien er geweldig uit

Dhr van Tienen (Kortgene)
23-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.