9,3
1.584 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.584 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer correct en goede service, afspraak altijd nakomen.

Willem de Vrieze
26-06-2020

Vriendelijk, behulpzaam, extra service geen probleem.

piet de groote (kapelle)
26-06-2020

Tevreden en een goed georganiseerd bedrijf.

Fam. Waverijn
26-06-2020

Prima service, goede prijs/kwaliteit, bepaalde kosten ook bespreekbaar.

E.J. Bongers (Vlissingen)
26-06-2020

Een goede garage met goede vriendelijke monteurs. Receptie, de mensen zijn heel klantvriendelijk!

Goozien Theissen (Kamperland)
17-06-2020

Altijd op tijd en alles volgens afspraak, zeer vriendelijk en correct.

adri koole (serooskerke)
17-06-2020

Vriendelijk, toegankelijk, ziet er verzorgd uit. Duidelijk, meedenkend!

Dhr R.Garstman (Lewedorp)
17-06-2020

Omdat ik aan de balie altijd heel hartelijk ontvangen word.

M.L.M. van Tilburg-Kerklaan (Middelburg)
17-06-2020

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Sjaak de Rijcke
12-06-2020

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Hans van 't Hoff (Zoutelande)
12-06-2020

Een bedrijf met hart voor de zaak en respect voor de klant. Eerlijk in het zakendoen en open in de communicatie. Dat voelde meteen goed, schept vertrouwen. Daarom daar een nieuwe toyota gekocht. Ik woon in Breda, maar rijd graag wat verder voor zo’n garage!

Trees H. (Breda)
11-06-2020

Goede service, snel afspraken maken.

w janse (kortgene)
10-06-2020

Vriendelijk ontvangen en aangename omgang met de mensen die er werken.

Marc F.M. Hebbelinck (Sas van Gent)
10-06-2020

Prettig om mijn auto daar te brengen. Altijd vriendelijk personeel en goed geholpen.

Dhr van Brussel (Gilze)
10-06-2020

Goede service, vriendelijke mensen. We komen er al jaren.

Familie de Jong (Bergen op Zoom)
05-06-2020

Goede service, fijne leenauto, ook een automaat, omdat ik dat gewend ben.

Rachel Nijsse van Stralen (Kapelle)
04-06-2020

Goede uitstraling van het bedrijf. Open en eerlijk bij problemen (zo die er zijn). Goede en, indien nodig, directe hulp bij bijzonderheden. Vriendelijk personeel, bijna familiaal te noemen. Zeer klantvriendelijk. Ruime keus van nieuwe en tweede hands auto's.

Henk van den Bos (Goes)
03-06-2020

Het is een fijne garage, waar je altijd keurig wordt geholpen. Het personeel is vakkundig en ze werken netjes. De garage is betrouwbaar wat in deze tijd heel belangrijk is.

Piet de Koning (Goes)
03-06-2020

Het zijn zeer vriendelijke mensen die daar werken. En ze leggen alles goed uit. De service is helemaal top. Ik ben een zeer tevreden klant.

Wim Buys (Vlissingen )
02-06-2020

Klantvriendelijk en betrouwbaar product.

dhr `mes
29-05-2020

Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, ze zijn duidelijk in de uitleg en je kunt als dat nodig is prima wachten.

Hennie Schoenmakers
29-05-2020

Top dealer.

B.C. Potters
28-05-2020

Goeie service.

C.Coomans (Hansweert )
21-05-2020

Zeer fijne garage, vriendelijke medewerkers. Dik tevreden.

J.J. de Ridder (Arnemuiden)
21-05-2020

Prima service, leenauto mee en advies gegeven. Geholpen met de fietsendrager geschikt te maken voor deze auto.

H.Oostdijk-Dorst (Yerseke)
21-05-2020

Goede service, vriendelijke personeel en alles aanwezig wat nodig is. Mooie uitstraling en ze nemen de tijd voor je, weten ook wat er bij andere staat en halen dat desnoods binnen een dag op.

Dennis van Antwerpen (Goes)
21-05-2020

De goede contacten met alle personen die werkzaam zijn in dat bedrijf.

M de Fouw (Goes)
21-05-2020

Kundige vriendelijke mensen. Kom er al jaren en nooit problemen gehad.

R. Koch (Souburg)
21-05-2020

Alles perfect geregeld. Alleen, geen verkoper doet de moeite om te praten over eventuele plannen. De auto is 3 jaar oud.

Jaap Verburg (Middelburg.)
21-05-2020

Prima service, betrouwbaar, vriendelijk personeel.

Dhr Geluk
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.