9,3
1.707 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.707 beoordelingen - Powered by TNS

Alles klopt.

J.F. Schouten (Goes)
25-02-2021

Afspraken worden altijd correct uitgevoerd. Personeel aan de receptie altijd correct en vriendelijk.

Wim Munnikhof (Goes)
25-02-2021

De ontvangst is vriendelijk en hartelijk, ze laten blijken dat ze je kennen. De werkzaamheden aan de auto worden punctueel uitgevoerd en je wordt ingelicht wanneer er extra werkzaamheden zijn. Kortom een prettige prettige garage die je vertrouwen geeft.

Piet de Nooijer (Zoutelande)
25-02-2021

Goede uitleg en vriendelijk. Helpend in het maken van keuzes zeker niet dwingend.

Jan (Zierikzee)
25-02-2021

Deskundig, vriendelijk en flexibel, personeel. Een mooie, schone garage.

Mw.schot (Zierikzee)
22-02-2021

Aandacht voor de klant en precies werken.

Dhr. E.R.Bos (Middelburg)
22-02-2021

Naar mijn mening, is er over Toyota Goes niet anders te zeggen dan dat ik altijd volledig tevreden ben. Over personeel en auto .

Marius Evertse (Burgh-Haamstede)
22-02-2021

Een heel fijn bedrijf. Met heel vriendelijk personeel, dik tevreden.

Joke van Horik
11-02-2021

Zeer tevreden, duidelijke communicatie.

H. van Baal (Goes)
11-02-2021

Zeer tevreden over Toyota de jonge in Goes. Het zijn zeer vriendelijke mensen en staan je altijd te woord. Het is wel jammer van deze tijd (Corona), deze loopt als een rode draad door alles heen. Het is goed te merken met de aflevering op straat. Maar dat heeft ook wel weer wat.

Egon Heijboer (Nieuw lekkerland )
11-02-2021

Buitengewoon vriendelijke mensen, worden altijd goed geholpen.

J.D,Knetemann (Goes)
08-02-2021

Uitstekende service. Altijd duidelijke uitleg over onderhoud en reparatie van de auto. Je staat nooit voor verrassingen.

Marja de Vos (Heinkenszand )
04-02-2021

prima garage, goede monteurs.

j.jobse (middelburg.)
04-02-2021

Vriendelijke ontvangst en deskundige hulp.

K Bommelje
04-02-2021

Ik word daar heel vriendelijk ontvangen voor de onderhoudsbeurt.

p f spiljard adriaanse (middelburg)
04-02-2021

Na invullen online aanvraag voor een proefrit, werd ik 30 sec later al gebeld. Vanaf dat moment is alles naar volle tevredenheid verlopen. Het maken van een proefrit vanaf huis tot en met de aflevering thuis, was een bijzondere ervaring, maar was de enige mogelijkheid in verband met covid-19. Ik heb nu verscheidene kilometers gemaakt in mijn Yaris Hybride en ben spinnend tevreden.

Harry Schaarman (Oost-Souburg)
04-02-2021

Mooie ruime showroom, super goed geholpen vanaf de bestelling van auto tot aflevering.

Anita Paardekooper (Vlissingen )
04-02-2021

Prima garage.

Helmons (Steenbergen )
29-01-2021

Klantvriendelijk.

Peter de Visser (Goes)
29-01-2021

De service is fantastisch. Niets is te veel.

Wilco Kouwenhoven (Kloetinge)
29-01-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Jaap Wolf (Middelburg)
29-01-2021

Prima garage, net en deskundig personeel, vaste onderhoudskosten, betrouwbaar merk.

Kees Bimmel (Vlissingen)
29-01-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend personeel die klaar staan om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Nooit te beroerd om dat beetje extra te doen om de klant tevreden te stellen!

Dhr. T. den Ottelander (Middelburg)
29-01-2021

Heel erg bedankt voor de vriendelijke ontvangst, het prettige contact, de goede service en communicatie en weer mijn veilige auto. Graag tot de volgende keer!

Lindie (Wilhelminadorp)
21-01-2021

Zeer vriendelijk. Goede uitleg over de werkzaamheden. Goede service.

1 A. Schenk (Middelburg)
21-01-2021

Ze zijn vriendelijken ter zake kundig.

J Matthijsse (Goes)
14-01-2021

Prima garage, maar er is geen toelichting vooraf geweest over de prijs van de beurt.

Karin de Nooijer-Snoek (Heinkenszand)
14-01-2021

Word goed behandeld en bij normaal een beurt weet je de vast gestelde kosten, en een sterk merk.

Adriaan Sturm.
11-01-2021

Altijd vriendelijke, persoonlijke benadering. Duidelijk over de kosten en nooit onnodige werkzaamheden. Tussentijds overleg als er onverwacht iets aan het licht komt tijdens onderhoud. Top garage!!

Kees Karelse ('s-Heer Hendrikskinderen)
07-01-2021

Alle werknemers zeer klantvriendelijk, auto wordt met alle zorg behandeld.

Corrie Tuinman (Goes)
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.