9,3
1.820 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.820 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben erg tevreden over de behandeling van de garage.

J.F. D
29-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk Wat is dit toch een fijne garage. Altijd vriendelijk en (voor mij) het meest belangrijke, betrouwbaar.

Erik Dijselijnck
22-12-2021

Super service! Toyota de Jonge (Wesley) heeft mij heel goed geïnformeerd over de auto die ik wilde kopen. (Toyota Yaris Cross) Bij de aflevering was de uitleg heel duidelijk en de app werd voor mij geïnstalleerd.

Hanny van Langevelde
21-12-2021

goede service en communicatie, fijn bedrijf

v Damme
16-12-2021

Top dealer/verkoper Wij zijn erg goed geholpen, rustige uitleg en er wordt meegedacht. Goede prijs, kwaliteit verhouding.

C. K
11-12-2021

Toppie Ik ben vol lof over het totaal plaatje, auto en dealer.

D.J. D
11-12-2021

Al jaren een dik tevreden klant

Toyota eigenaar
07-12-2021

Erg klantvriendelijk. Altijd vriendelijk personeel, erg duidelijk in overleg, betrouwbaar vervoer.

M.K. D
09-11-2021

Een super goede service Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf

D.J. Vd Kasteele
02-11-2021

Klant
26-10-2021

Prima service, eerlijke prijs De mensen zijn altijd vriendelijk, doen wat ze beloven. Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren met duidelijke rapportages naderhand. Zeer tevreden met onze 2 hybride Toyota’s en het onderhoud is bij deze garage in kundige handen.

E V
21-10-2021

goed geholpen goed geholpen.

W. V
20-10-2021

Goede service en altijd vriendelijk

W. V. S
15-10-2021

Word mee gedacht aan goede oplossing en kosten Een fijne receptie en magazijn personeel

L.J. V
08-10-2021

Er is geen betere Wat geldt voor een Toyota is ook op de Jonge van toepassing, we hadden ons geen betere dealer kunnen wensen

Peter&marjon
01-10-2021

Goed Correcte dealer en vriendelijk personeel. Maar ze hebben het merk ook mee.

H.J. Laan
28-09-2021

servies /onderhoud zeer tevreden met de dealer... goede begeleiding en komt de gedane afspraken na... zeer professioneel...

R. Samson
19-09-2021

Nemen alle tijd voor je Zeer vriendelijke dealer, geen vervelende verkoop technieken.

C-HR Familie
16-09-2021

Service en kwaliteit zijn een garantie Toyota is kwalitatief een top merk ! Als verlengstuk daarvan, geeft Toyota de Jonge dezelfde service en helpt men de klant met deskundigheid en vriendelijkheid.

A.F. Wisse
14-09-2021

Top service bij Toyota de Jonge Goes Zeer professioneel, vriendelijk team!

J R
04-08-2021

Super service Vanaf het eerste moment prima geholpen. Eerlijk verhaal. Ze smeren niks aan. Duidelijk over de leverdatum ed. De auto was er zelfs 1,5 maand eerder dan in eerste instantie de bedoeling was. De aflevering was prima. Leuk berichtje de avond vooraf. Nette uitleg over de auto. Wat ook super was, hij stond met een volle tank op ons te wachten. Ik beveel toyota de jonge van harte aan

P.W. M
03-08-2021

Een fijne garage die een uitstekende kwaliteit levert en altijd meedenkt met de klant.

Arnold van den Berge (Goes)
15-07-2021

Ontvangst is uitstekend en vriendelijk (er stond zelfs ongevraagd een leenauto klaar), evenals de uitvoering van de werkzaamheden en de informatie over de verrichtte werkzaamheden.

Jan Koole (Middelburg)
15-07-2021

Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze denken met je mee voor een oplossing.

Mevr. Schoenmakers
15-07-2021

Eerlijke, betrouwbare garage waar je als klant behandeld wordt. Vakkennis en ook een vriendelijk gesprek vindt je hier. Kortom: altijd fijn om hier te komen. Zeker de moeite waard om een half uur te rijden naar '' de overkant ''. Top!

JEC Verhulst (Philippine)
09-07-2021

We komen hier al jaren, top service en top mensen.

Fam. de Jong (Bergen op Zoom)
09-07-2021

Ik ben al jaren klant. Daardoor geen onbekende. Men kent mij. Spreekt mij aan met mijn naam . Vertrouwd.

Ko Cornelis (Vlissingen )
09-07-2021

Herkenning bij de baliemedewerkers, altijd vriendelijk. Ook buiten de APK beurt om kan je langskomen en de auto wordt meteen onder handen genomen. Nooit geen vreemde reparatie gehad aan de auto.

Mevr Wiel (Zoutelande )
05-07-2021

Super garage.

Marianne Bijlo (Yerseke)
05-07-2021

Goede service en advies.

M.gucht (Goes)
30-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.