9,3
1.944 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.944 beoordelingen

Goede kwaliteit en service is goed.

Anoniem
05-08-2014

Klantvriendelijkheid en goede service

Rinus de Witte (Nisse)
30-07-2014

Goede service kwaliteit/prijsverhouding is oke. Klantvriendelijk

Anoniem
30-07-2014

uitstekende service

Pieter Roos (Oost-Souburg)
30-07-2014

snel, eerlijk, vriendelijk en tot nu toe zonder klachten dus goed.

Anoniem
30-07-2014

Klantvriendelijk, betrouwbaar, goede vakkennis

Dhr. Vd Boorn (Baarland)
30-07-2014

voor zover ik dat kan beoordelen is dit goed. de auto rijdt en ik ben tot nu toe alleen bij de garage geweest omdat de autodisplay aangaf dat het weer tijd was voor de jaarlijkse controlebeurt.

E.C.de Die (Vlissingen)
30-07-2014

correcte behandeling en geen klachten nadien

dhr. polderman p.s. (middelburg)
30-07-2014

Een voorbeeld voor iedere dealer van welk merk dan ook.

Piet Staat (Dordrecht)
29-07-2014

ze luisteren naar je, ze doen hun werk goed, ze denken met je mee

Mevr. Vermeulen (Kwadendamme)
29-07-2014

Omdat ik altijd correct te woord gestaan word, en, wat belangrijker is, de afspraken ook goed nagekomen worden, de werkzaamheden correct uitgevoerd worden, en over het algemeen de prijs meevalt.

Anoniem
29-07-2014

Goede service, prima monteurs en eerlijke behandeling.

Anoniem
24-07-2014

goed uitstraling, personeel en service.

Anoniem
23-07-2014

prima geholpen, goede sfeer, goede uitstraling

H. Wondergem (Serooskerke)
23-07-2014

klant vriendelijk

dhr.van den Dries ('s Heerenhoek)
22-07-2014

Professionele en zeer vriendelijke service. Ook tijdens eventueel telefonisch advies. We hebben altijd een goed gevoel gehad bij deze dealer wat als klant zeer belangrijk is.

Anoniem
22-07-2014

Snelle bediening, klantvriendelijk, vriendelijk personeel

Anoniem
22-07-2014

Netjes vriendelijk, kundig.

Anoniem
22-07-2014

betrouwbaar en klantvriendelijk

J.C. de Rijcke (Wolphaartsdijk)
17-07-2014

Niet anders dan positiefs ervaren. Geld zowel voor de verkoop als de receptie.

Anoniem
17-07-2014

Dienstverlening

Anoniem
16-07-2014

Persoonlijke en goede service

Anoniem
16-07-2014

zeer tevreden met de totale benadering als klant

Anoniem
16-07-2014

personeel was ook erg kundig.

Anoniem
16-07-2014

Vraag om varvangend vervoer en dat wordt afgewimpeld met het duurt maar een uur en een appeltje en we zitten er weer meer dan 3 uur! Heb wel wat beters te doen....

Anoniem
16-07-2014

Klantvriendelijkheid en bereidheid van de medewerkers om je te helpen of iets na te kijken. Ook doen ze hun best om mee te denken als het op de prijs aankomt. Ze proberen de prijs redelijk te houden.

J. Capello (Goes)
10-07-2014

betrouwbaar in afspraken en uitvoeren van werkzaamheden

Anoniem
10-07-2014

Uitstekende service,klantvriendelijkheid. Toyota geven wij een 10 als auto en aller er om heen, garage/dealer maar ook de europa cares service in nood. Hier mee te maken gehad in buitenland en hebben ons zo als alles bij Toyota uitstekend geholpen.

Anoniem
10-07-2014

goede service ,je wordt goed geholpen en je krijgt duidelijke uitleg over alles.

Dhr H.C.Appel (Middelburg)
09-07-2014

klantvriendelijk en goede voorlichting

Piet Remijn (Ovezande)
09-07-2014