9,3
1.584 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Jonge

9,3

1.584 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service, vriendelijke behandeling

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijk, meedenkend, goede service.

Anoniem
26-06-2014

zo als ik al geschreven heb alles is gewoon goed

c willemse (middelburg)
26-06-2014

Service en deskundigheid

Anoniem
26-06-2014

betrouwbaar, correct, vriendelijk, goede uitleg

Wim van Aalst (Middelburg)
26-06-2014

Het is een goede dealer, ik heb geen klachten.

À.Hoekman (Heinkenszand)
26-06-2014

Vriendelijk, vakbekwaam, correct, flexibel, denken mee met klant........ is natuurlijk ook niet zo moeilijk als je Toyota's verkoopt en service'd. Naast normale bandenslijtage etc. gaat ie nooit kapot en geeft nooit problemen.

Ate de Bourgraaf (Goes)
26-06-2014

vriendelijke bejegening, goede info, geen enkele tegenvallende ervaring

Anoniem
26-06-2014

korrekte behandeling

S.J.Lous (Oostkapelle)
26-06-2014

Oprecht, eerlijk en betrouwbaar, strevend naar wederzijdse tevredenheid.

P. Prevo (Vlissingen)
26-06-2014

Klantgericht, denken mee met de klant en kostenbewust bezig.

Anoniem
16-06-2014

Goede service en zeer klantvriendelijk!

C.v.d. Gaag (Vlissingen)
16-06-2014

Zeer attent en correct. Bij binnenkomst weet men wie ik ben. Ik word goed geinformeerd en op de hoogte gehouden bij onderhoudsbeurten.

Anoniem
16-06-2014

Solide. Goede info. Goede service. Plezierig contact/ontvangst.

Anoniem
13-06-2014

betrouwbaar.

Anoniem
12-06-2014

redelijke prijs, kwaliteit voor de onderdelen en onderhoud. Iedereen wilt natuurlijk goedkoop auto rijden :-), dus kies je voor Toyota.

Bongers E.J. (Vlissingen)
12-06-2014

Uitstekende service vriendelijk personeel en al het werk wordt uitstekend gedaan

Anoniem
12-06-2014

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Zelfs als ik een kleinigheidje tussendoor heb staan ze voor mij klaar. Bij de aankoop van mijn Aygo kon ik bevredigend zaken doen, we kwamen nader tot elkaar aangaande de inruilprijs van mijn vorige Toyota. Alleen dan geeft het mij een bevredigend gevoel. Dus in alle opzichten zit het wel goed bij Toyota de Jonge in Goes. Met vriendelijke groet, Alie Heerspink

Alie Heerspink (Goes)
11-06-2014

Vriendelijkheid, vakbekwaam, meedenken met de klant. Personeel benaderd klant op een zeer goed manier. Receptiebalie, showroom en werkplaats zien er prima uit. Deze eigenschappen hebben zij als jaren. Een top garage

Balt (Goes)
11-06-2014

klant vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
10-06-2014

Goed, netjes en beleefd, goed uitleg factuur en een nette betalingstermijn

Familie Dirks (Middelburg )
06-06-2014

Er moet nog een wielkap vervangen worden en de uitleg daarover was goed en de prijsopgave is redelijk

Riet Jansen (Zierikzee)
06-06-2014

goede en eerlijke service

Anoniem
05-06-2014

met de dealer is goed mee te onderhandelen, en altijd een vriendelijke begroeting zodra je het bedrijf binnen stapt.

M de Fouw (Goes)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.