9,3
1.942 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-kanshebber-BestelautoMerk-van-het-Jaar-header-1140-380.jpg

Toyota kanshebber op titel BestelautoMerk van het Jaar

De populariteit van Toyota bedrijfswagens blijft niet onopgemerkt. Wordt Toyota BestelautoMerk van het Jaar?

Niet alleen particulieren weten Toyota te vinden, ook de zakelijke markt valt voor Toyota, en dan met name voor onze veelzijdige bedrijfswagens. Ondernemers waarderen de robuustheid van de terreinwagens Hilux en Land Cruiser. En de veelzijdige Proace Electric is zelfs de bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen van Nederland. Nu kan Toyota ‘BestelautoMerk van het Jaar’ worden en daar heb jij als zakelijke bestelautogebruiker invloed op. Help je ons aan de winst?

Toyota-kanshebber-BestelautoMerk-van-het-Jaar-01-1920-1080.jpg
BestelautoMerk van het Jaar

Toyota doet mee aan de verkiezing BestelautoMerk van het Jaar 2022, georganiseerd door ondernemersvereniging evofenedex. Hierbij kunnen zakelijke bestelautogebruikers hun mening geven over hun favoriete bestelauto. De verkiezing moet het belang van service onderstrepen voor ondernemers die een bestelauto nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Daarom wordt behalve de bedrijfswagen ook de dealer beoordeeld. Meedoen is gemakkelijk. Op 10 mei 2022 maakt de organisatie de winnaar bekend.

MEEDOEN
Toyota-kanshebber-BestelautoMerk-van-het-Jaar-02-1920-1080.jpg
Alleskunners

De Toyota Land Cruiser en Hilux deinzen niet terug van een uitdaging. Daarom hebben ook deze modellen hun weg weten te vinden naar zakelijk rijdend Nederland. Zo ook naar het wagenpark van de Nationale Politie, de brandweer, Reddingsbrigade Nederland en Rijkswaterstaat. De stoere Land Cruiser en Hilux (Pick-up van het Jaar 2022) zijn genomineerd vanwege hun vaardigheid op moeilijk begaanbaar terrein en indrukwekkende trekcapaciteiten. Verder is het gemak waarmee de 4x4’s zich zowel met als zonder trailer laten manoeuvreren doorslaggevend geweest.

Toyota-kanshebber-BestelautoMerk-van-het-Jaar-03-1920-1080.jpg
Unieke garantietermijn tot 1 miljoen kilometers

Toyota biedt onder de naam Proace een brede lijn bedrijfswagens aan. Van de superwendbare Proace Compact tot de innovatieve batterij-elektrische Proace Electric. Die laatste maakt het mogelijk om emissievrij en vooral compromisloos te werk te gaan. Door zijn actieradius tot 330 kilometer (WLTP) is de Proace een serieus alternatief voor de lichte bedrijfswagen op brandstof. Het is dan ook niet verwonderlijk dat pakketvervoerder DHL maar liefst 400 Toyota’s Proace Electric in zijn wagenpark heeft opgenomen! Als kers op de taart geeft Toyota een unieke garantietermijn tot wel 1 miljoen kilometers op het batterijpakket.

Meer info over de Proace Electric Vraag proefrit aan Inschrijven Toyota nieuwsbrief