9,3
1.942 beoordelingen
Terug naar overzicht
ToyotalanceertToyotaProfessionalinclusiefelektrificatiePROACEbedrijfswagenhero.jpg

PROACE Electric is volledig elektrische bedrijfswagen

In de zomer van 2020 bij de Toyota dealer

De Toyota PROACE is dé bus voor jouw klus en binnenkort verkrijgbaar als volledig elektrische bedrijfswagen, de PROACE Electric. Ideaal als bestelbus en met de betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent. De PROACE Electric en de meer compacte PROACE CITY Electric zijn de eerste in een reeks van volledig elektrische Toyota modellen die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit, vandaag en morgen!
Hou me op de hoogte
Volledig elektrisch rijden zonder compromissen

Volledig elektrisch rijden zonder compromissen PROACE Electric betekent zonder emissie van schadelijke stoffen jouw werk doen. Maar ook werken zonder compromissen. Zo is de laadruimte volledig bruikbaar omdat de batterij van 50 of 75kWh volledig onder de laadvloer is weggewerkt. En met 1.000 tot 1.300kg laadvermogen kun je ongestoord laden. Met een range van 200 (50kWh batterij) of zelfs 300km (75kWh) batterij is het ook geen probleem om buiten de stedelijke gebieden aan het werk te gaan (WLTP gemeten). Middels een van de vele snel-laadstations laad je de PROACE Electric bovendien tijdens een lunch- of koffiepauze in no-time weer op tot 80% voor de volgende ronde.

PROACE Electric

De wereld van mobiliteit verandert. Tegelijkertijd nemen de zorgen over het klimaat en de luchtkwaliteit toe. En als gevolg hiervan voeren steeds meer steden strengere emissie-eisen door. Met de PROACE Electric introduceert Toyota feitelijk meerdere volledig elektrische modellen. We voorzien vanaf het jaar 2020 nagenoeg het gehele PROACE bedrijfswagengamma van een volledig elektrische aandrijving: de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine en de Truck met open laadbak. Bovendien zal de PROACE CITY Electric in 2021 geïntroduceerd worden, wat resulteert in een compleet gamma aan volledig elektrische PROACE bedrijfswagens.

01ToyotaPROACE4x4DubbeleCabineProff5551.jpg
Hou me op de hoogte
14ToyotaPROACEBlackPlatinum555lucht.jpg
Betere luchtkwaliteit in stedelijke gebieden

Je hebt er vast al over gelezen of gehoord: de luchtkwaliteit staat onder druk. En door een sterke toename van het aantal pakketbezorgingen wordt de situatie alsmaar zorgwekkender, vooral in drukbevolkte stedelijke gebieden. Bestelauto’s met een dieselmotor veroorzaken maar liefst 34% van de NOx-uitstoot (stikstofoxiden) in stedelijke gebieden. De volledig elektrische PROACE levert echter een directe bijdrage aan een betere luchtkwaliteit. In stedelijke gebieden maar óók daarbuiten. En daar blijft het niet bij; vanaf 2020 introduceert Toyota Motor Corporation verschillende volledig elektrische modellen!

Meer info over de PROACE Bedrijfswagens Hou me op de hoogte Inschrijven Toyota nieuwsbrief